Telefonos, webshop, vagy személyes vásárlás a legjobb?

Az, hogy ma már bármilyen webshopból tudsz rendelni online, az megszokott. De pont ezért sok cég leszokott a telefonos kapcsolattartásról. Szerintem ez nem jó irány.

Sosem tudhatod például pontosan, hogy mennyi vásárlót veszítesz el azzal, ha kizárod a telefonos kommunikációt. Vegyük a nyugdíjasokat. Ők nem olyan egyszerűen ülnek le a számítógép elé, ha megteszik, akkor célirányosan keresnek valamit. Meg kell értenünk, hogy ők nem digitális bennszülöttek, nem nőttek fel együtt a technológiával, hanem kénytelenek beletanulni. Már aki, mert persze sok idős hallani sem akar okostelefonról vagy számítógépről. Miközben mi az online térben éljük a hétköznapjainkat, ők is simán élik az életüket, főznek, bevásárolnak, autót szerelnek, satöbbi. Képzeljük el, ahogy a nagyapánk éppen csak egy autóizzót keresne, mert kiégett neki a kis Twingóban. Legközelebb hétvégén fogja használni, miért is menne akkor el egy közeli benzinkútra, ahol drágák is az autóba való izzók és a többi autós kellék is, meg hát mi dolga lenne most ott az embernek.

Ilyenkor nagyon hasznos egy olyan megbízható cég, mint az olajwebshop.hu, ahonnan tudod, hogy mit veszel, tudod, hogy honnan való, és részletes leírások segítenek téged a választásban, a tájékozódásban, és a helyes vásárlásban. Ezen az oldalon több árkategóriában van autó izzó, ami nagyon jó, hiszen a benzinkutakon gyakran csak nagyon drága, márkás termékek, a hipermarketekben meg csak olcsó, saját márkás, gyér minőségű izzókat találsz – nincs átmenet.

Az olajwebshop.hu-val az a nagyon jó, hogy kinézheted a honlapon a megrendelni kívánt tételt, viszont nem muszáj online meg is rendelned. Hétköznapokon 8 és 17 óra között rendelhetsz telefonon is: csak felhívod az ügyfélszolgálatot, elmondod a rendelni kívánt termék vagy termékek kódját vagy nevét, a szállítási címed, és ezután már csak várnod kell, hogy kiszállítsák. Nem hiszitek el, de vezetékes és mobilszámon egyaránt lehet őket hívni! Szóval nagypapa is simán, a gyerekek és unokák távirányítású segítsége nélkül meg tud rendelni pár alkatrészt. Amúgy emailben is lehet rendelni, ha valaki nem akar telefonálgatni, de a webshopos rendelést sem szereti.

Mivel budapesti a cég, ezért aki fővárosi, annak lehet, hogy a legegyszerűbb besétálni hozzájuk, és ott átvenni személyesen a rendelést. Ezek a boltok a 11. és a 3. kerületben, valamint a 10. és a 4. kerületben találhatóak, így mind a budai oldalon, mind a pesti oldalon lakók találhatnak egyet a négy üzlet közül, ahol kényelmesen vásárolhatnak.

Egyszóval, ma már mindenféle alternatíva a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy könnyen és gyorsan vásároljunk. Szerintem pont ez a lényege a technológiai fejlődésnek, hogy segítse az életünket, gyorsabbá tegyen folyamatokat. Az autó sokunk számára napi használati eszköz, és jó tudni, hogy vannak olyan szolgáltatások, amiket sokrétűen, telefonról vagy más, változatos és egyszerű módokon igénybe tudunk venni, és nem kell a szerelőre meg a hozzáértőkre várni.