A cartinorm d3 már online is megrendelhető, telefonon keresztül

Korábban már írtam arról, hogy mennyire jó, hogy a telefonunkon át tudjuk lapozgatni az éppen akciós reklámújságokat is. Ezt ide kattintva olvashatjátok el: https://puremobile.hu/akcios-ujsag-a-telefonon/.

Nemrégiben volt egy elég kellemetlen élményem a helyi gyógyszertárral kapcsolatban. Hideg van, ősz van, az idő a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető szépnek, ez pedig kedvez a bacilusoknak. Nagyon sok a beteg ebben az időszakban, ennek következtében a gyógyszertárak is tele vannak, nem csak az orvosi rendelők.

Az orvosi rendelők sajnos az év minden napján tömve vannak, de a gyógyszertárakban még sosem láttam ilyen nagy tömeget. Nekem csak egy orrspray és a szokásos cartinorm d3 gyógyszerem kellett volna, de mire háromnegyed óra frusztrált sorban állás után végre sorra kerültem, már nem volt se a kedvenc orrspray-m, se cartinorm d3.

Mikor sorra kerültem a háromnegyed óra múlva, elég ideges voltam már, amit a gyógyszerész is látott. Neki sem lehetett igazán jó napja, kicsit csípősen meg is jegyezte, hogy fiatal vagyok, úgyis mindig a telefonomat nyomom, miből tartana a vény nélkül kapható gyógyszereket online megrendelnem? Kissé értetlenül néztem rá, mire folytatta, hogy van a prevenciopatika.hu oldal, ahol megrendelhetem a gyógyszereket, nem kell folyton sorban állnom, mert előreláthatólag egész ősszel és télen ilyen nagy sor lesz. Ahhoz, hogy ne legyenek előttem sokan, nagyon szerencsésnek kell lennem.

Ezért szokta mindig azt javasolni a fiataloknak, hogy csak akkor menjenek gyógyszertárba, ha nagyon muszáj. Amit lehet, azt rendeljék meg online, mert sokszor még olcsóbban is hozzájuthatok a készítményekhez.

Igaza is volt. Kissé mérgesen távoztam a gyógyszertárból, mert hát cartinorm d3 az nem volt, bezzeg kioktatást kaptam. Kicsit az is dühített, hogy nekem eszembe sem jutott, hogy a telefonomon rendeljek gyógyszereket. Pedig ez, mint kiderült egy nagyon is népszerű vásárlási forma. A prevenciopatika.hu oldalon meg lehet rendelni a legtöbb vény nélkül kapható gyógyszert, amit házhoz hoznak, vagy át lehet venni országszerte az 500 átvevőpont egyikén.

Az némiképp vígasztalt az eset után, hogy a cartinorm d3 éppen akciós volt és ezzel nem kevés pénzt takarítottam meg. Hamar meg is kaptam a csomagot, benne a szükséges gyógyszereimmel.

Elképesztő, hogy most már gyógyszereket is lehet online vásárolni! Nagyon örülök neki, hogy nem kell megint ennyit sorban állnom, csak akkor, ha valami receptköteles szert ír fel nekem az orvos, de remélem arra nem kerül sor. Amíg lehet, innen fogok rendelni. A prevenciopatika kínálta nagyon nagy, mindent meg lehet találni itt és valóban sokkal kényelmesebb megrendelni a szereket, mint minden alkalommal elmenni a gyógyszertárban és egy csomót sorban állni a beteg emberek között.