Akár mobiltelefonról is könnyedén rendelhetünk cipőt

Ráadásul bármilyen cipőt. Szerintem most már mindenki számára teljesen evidencia, hogy az okostelefonok elengedhetetlenek az életünkhöz.

Ennek megvannak a pozitív és a negatív oldalai is. Egyrészről nagyszerű, hogy most már szinte bárhonnan el tudjuk érni a szeretteinket. Ráadásul úgy, hogy szinte nem is kell fizetnünk érte semmit. Mindenkinek azonban feltűnt az is, hogy ez azt hozta magával, hogy sokszor az emberi interakciók elértéktelenedtek.

Hiszen még a tárcsázós telefonok idejében is volt valami különleges abban, hogy a távolból el tudtunk érni valamit. A mobilok segítségével azonban ez már egy alap elvárás lett. Sok kapcsolat is ezen siklik ki. Mivel a partner úgy gondolja, hogy ha nem válaszol rögtön az üzeneteire, az olyan, mintha egyszerűen nem válaszolna élőben. Érdemes ezeket a tévhiteket elűznünk és annak kezelni a mobilt, ami valójában a célja.

Mivel egy ilyen eszközzel elérhetünk olyan boltokat is, mint az Óriás-Shop és ki sem kell mozdulnunk ahhoz, hogy elintézzük a túlméretes női cipő vásárlásunkat. Hihetetlen, hogy már milyen kényelmesen meg lehet oldani ezeket a dolgokat. A barátnőm most már hosszú ideje panaszkodott amiatt, hogy nem talál magának rendes cipőt, mert túl nagy a lába. Én pedig úgy voltam vele, hogy ez nem mehet így tovább, úgyhogy elkezdtem a neten keresgélni túlméretes női cipő kapcsán és nemsokára rá is bukkantam az Óriás-Shop oldalára.

Már abból éreztem, hogy jó helyen járok, hogy mennyire átláthatóan volt kialakítva az oldal. Nem számít, hogy milyen termékre van szükségünk, csak pár kattintás kell hozzá és már rögtön el is tudjuk érni őket. Ez különösen hasznos számomra a cipőknél, mivel nagyon nem vagyok otthon ebben a világban. Így azonban nem kell majd az eladót kérdezgetnem és a barátnőmnek sem kell majd kínosan éreznie magát, mikor túlméretes női cipő után kérdez.

A választék bőséges, sokkal nagyobb, mint amit valaha láttam ilyen méretekben. Ezt a listát azonban a saját szájízünkhöz szabhatjuk. Csak felhívnám az urak figyelmét, hogy férfi cipőket is lehet kapni náluk, úgyhogy mindenképpen nézzetek fel ti is, ha esetleg hasonló problémátok lenne. Miután kiválasztottam a “Túlméretes női cipő” kategóriát, újabb meglepetés várt rám, ami a kényelmemet szolgálta. Mivel ezen belül is tovább tudjuk szűkíteni azt, hogy milyen cipőket adjon ki a kereső. Választhatunk márkát, vagy típust, attól függően, hogy melyik a fontosabb számunkra.

Én tudtam, hogy a barátnőm most már hosszú ideje egy futócipő után sóvárgott, ami jó lenne az ő méretében is, úgyhogy rá is mentem erre a részlegre. Le voltam döbbenve azon, hogy tényleg mekkora a választék és, hogy emellett még teljesen kedvezők az árak is. A méretek pedig valóban még a 44-es fölé is értek, úgyhogy itt biztosan lesz egy olyan cipő, ami jó lesz a lábunkra! Színt és méretet is választhatunk és akkor sem kell félnünk, ha a cipő esetleg nem passzolna, mivel vállalnak rá cseregaranciát.

Így pedig teljes magabiztossággal elkezdtem a rendelés folyamatát. Behelyeztem a kosárba a kiválasztott cipőt, majd megadtam a szállítási adataimat. Végül már csak azt kellett kiválasztanom, hogy miként szeretnék fizetni, ezt követően pedig már hátra is dőlhettem, mert tudtam, hogy a cipők úton vannak. Pár napon belül meg is érkeztek és a barátnőm szabályosan ragyogott attól, hogy végre ő is hordhat stílusos cipőket a megfelelő méretben.