Akciós újság a telefonon?

Barátnőmnek új telefonra volt szüksége, a mostani világban elképzelhetetlen, hogy az emberek telefon nélkül maradjanak. Az hogy mindig online legyen vagy, az a kényszer, hogy mindig elérjék nagyban motiválta, hogy amint teljesen feladta a telefonja a harcot, rögvest újat szerzett be. Rövid válogatás után döntött, választott egy telefont, amely az ő minden igényét kiszolgálja. A méretei és a képessége is jó volt, alkalmas minden olyan feladatra amelyre a mai telefonok hivatottak, mindamellett csodaszép képeket készít és az akkumulátora is sokáig bírja. Erre szüksége is van, mert minden dolgát a telefonján intézi, nem csak a levelezésre, munkára és a magán chatelésre gondolok, hanem már a bevásárlást is ott állítja össze. Erre talált egy remek oldalt, ahol számos újság található az oldalon, amely boltokban barátnőm vásárolni szokott. Ez egy csodálatos oldal, aki fejéből kipattanhatott az ötlet, hogy egy ilyen oldalt hozzon össze, ahol rengeteg üzlet akciókkal tarkított újsága online, pdf formátumban megtalálható. Nem csak olyan érdeklődők számára nagyon jó megoldás ez, akiknek kevés az idejük, és csak a pár szabad percükben lapoznának bele azon üzlet online felrögzített akciós újságjába, ahol vásárolni szeretnének, de olyan emberek számára is egy alternatív megoldást nyújt, akik nem szeretnének minden hónapban nyomtatott újságokat kapni, ezzel óvva a környezetet. Barátnőm is ehhez a csoporthoz tartozik, aki kiírta a postaládájára, hogy nem kér nyomtatott újságokból, úgy véli, hogy ezzel sem termel felesleges szemetet, viszont az akciókról értesülni szeretne, hogy a kedvenc boltjába akkor el tudjon látogatni, és kisebb, illetve nagyobb bevásárlást tudjon elvégezni, de ehhez mindenképpen meg kell terveznie és kalkulálnia kell a kiadásaival.

Van egy kedvenc üzlete, ahol eddig mindent megtalált, amire szüksége van remek árakon, és ezen remek árak megtalálásához járul hozzá az a remek oldal, ahol számos bevásárlóhely akciós újsága megtalálható. Az oldal nagyon egyszerűen működik, mindenki számára egyértelmű a használata, még azon személyek is nagyon könnyedén és magától értetődően tudják a javukra fordítani az oldal adta lehetőséget, akik nem jártasak az internet világában. Ki lehet választani, hogy melyik régióban szeretnénk vásárolni, és ahhoz mérten adja ki a rendszer, hogy a közelünkben mely üzletek vannak, és hogy annak az üzleteknek van -e akciós újsága. De ő főoldala olyan ennek a remek oldalnak, hogy az üzletek is fel vannak sorolva, így egyesével is át lehet őket nézni, ám ez annak a személynek jó, akinek több ideje van és több üzlet kínálatára kíváncsi.

lidl akciós újság

Barátnőm egy üzletért rajong ezért mindig a lidl akciós újságot keresi meg, konkrétan azt, mely hozzá a legközelebb található. Ezen az oldalon található lidl akciós újság teljes mértékben megegyezik azzal az újsággal, amit a postaládájába megkap az ember, csak itt nincs nyomtatás, mivel egy scannelt formában pfd-ként láthatja az érdeklődő és itt tudja lapozgatni. Barátnőm a tömegközlekedésen utazva szokta átlapozni a telefonján az újságot, és mielőtt belépne az üzletbe már egy bevásárló lista van a fejében, hogy mit is szeretne megvenni, ezt másképpen nem is tudná megoldani, úgyhogy nagyon hálás az oldalnak, hogy minden újságot egy helyre tömörít és innen meg tudja nézni, mielőtt a boltba lépne. Az oldal adta lehetőségek miatt, nincs téblábolás a boltban, céltudatos vásárlás eredményez az, hogy bármikor a telefonja segítségével is meg tudja nézni az lidl akciós újságát.