Biztonságot nyújtó érzés, ha mobilon bármikor elérhető a plasztikai sebész

Mióta a mobiltelefonok ennyire elterjedtek világunkban, szinte teljesen természetesnek tartjuk, hogy bárkit, bármikor elérhetünk, vagy hogy mi is elérhetőek vagyunk. Ez persze nem mindig előnyös, főleg, ha a munka-magánélet egyensúlyt próbáljuk megtartani, de munkavégzéskor és napközben teljesen természetes, és persze nagyon hasznos is.

Egy budapesti plasztikai sebész, Dr. Kelemen Ottó is nagy gondot fordít arra, hogy a műtéteket követően folyamatosan elérhető legyen Ez fontos, arra az esetre, ha bármilyen komplikáció, gond merülne fel. Betegeit-pácienseit holisztikus szemlélettel kezeli, nagy gondot fordít az egyéni szellemi-testi és szellemi összhangjára.

Mint sebészorvos, több, mint 38 éve tevékenykedik, emellett több, mint 25 év tapasztalatával és gyakorlatával rendelkezik plasztikai sebészet területén. Számtalan sikeres beavatkozást és elégedett egyre szélesedő páciens kört tudhat magáénak.

Budapesten 2 helyen, Pécsett 1 helyen rendel. A budapesti, 13. kerületi rendelőben és a pécsi praxisban járóbeteg ellátást és helyi érzéstelenítést igénylő beavatkozásokat, kontrollvizsgálatokat, konzultációkat, varratszedést végeznek. Altatásos nagyműtétek lebonyolítása kizárólag a 2. kerületi magánklinikán zajlik.

Esztétikus és áttekinthető honlapján, a plasztika.info.hu-n minden adatot megtalálhatunk a tevékenységéről, rendelőinek működéséről. Részletes információkat találhatunk a műtétek és beavatkozások típusairól. A leírások az egyes eljárásokat az előkészületektől kezdve, az alkalmazott technikákon át az utókezelésig nagyon részletgazdagon mutatják be.

A beavatkozások nagyon széleskörűek, vannak itt zsírleszívással, hegkezeléssel, arcplasztikával kapcsolatos eljárások, de annak sincs akadálya, ha valaki mellén, egyéb testrészein vagy akár az intim területeken szeretne változtatásokat. A plasztikai beavatkozások és eljárások is sokat változtak az idők során, modernebbek, kíméletesebbek lettek, nem kell feltétlenül minden problémával kés alá feküdni. Legjellemzőbben az arcot érintő eljárások, a fiatalító, ránctalanító kezeléseket lehet metszés nélkül is elvégezni, erre számos eljárásmód létezik már. Egyik ilyen az úgynevezett szálas kezelés, melynek egyik legnagyobb előnye, hogy járóbeteg ellátás keretei között, helyi érzéstelenítésben is el lehet végezni. Főleg a nyak- és az arc területeit szokták ezzel a technikával fiatalítani.

Az egyik leggyakoribb beavatkozás, amit ezen a plasztikai sebészeten végeznek, az a zsírleszívás. Viszont a honlapon hangsúlyozzák, hogy nem arra való, hogy egy kényelmes súlycsökkentő megoldás alternatívájaként szolgáljon. Inkább a mozgásnak, diétának ellenálló területek zsírpárnáit csökkentő műtétről van itt szó. A műtéti beavatkozásnak többféle módszere létezik, a Kelemed Plasztika a legmodernebb úgynevezett Microaire Pal rendszert használja. Ez egy gyors, kíméletes, biztonságos eljárás, melyet követően ritkák a szövődmények és kevésbé lesz érzékeny a kezelt terület.

Persze bizonyos mellékhatásokkal és szövődményekkel számolni kell, de ezt az eljárásformát alkalmazva ezek mind minimálisra csökkenthetők. A leszívható zsír mennyisége természetesen testtájékonként változó, de a maximum mennyiségre létezik egységes iránymutatás. Az érintett területek közé tartozik a toka, a mell, a hát, a csípő, fenék- és deréktájék is.

A páciensek kezelési terve egyedi, teljes mértékben személyre szabott. Túlsúlyos betegek esetében a plasztikai sebész egyénileg mérlegeli a műtét szellemi-testi-lelki következményeit, és azután dönt a beavatkozás esetleges elvégzéséről. Elhízott páciensek zsírleszívással való kezelésétől elzárkózik. A műtét ára nem egységesíthető, de egyébként nagyon kedvező. A honlapon részletesen leírják és fotókkal is bemutatják, hogy milyen szép eredményeket lehet elérni ezzel a beavatkozással.  

Egyébként, az árakról a plasztika árak menüpontban lehet tájékozódni.  A kizárólag szépészeti beavatkozások általában ÁFÁ-sak, de az egészségügyi műtétek után ezt nem kell megfizetünk. Egészségpénztári finanszírozás is igénybevehető, részben is, ha ilyen lehetőség merül fel ezt már az első konzultáció alkalmával kérik jelezni.  

Az utókezelésekre, műtét utáni lábadozásra, gyógyulásra nagy hangsúlyt fektetnek, ekkor a plasztikai sebész folyamatosan elérhető, ha bármilyen komplikáció merülne fel. A weboldalt végigböngészve nagyon jó benyomásom alakult ki erről a plasztikai sebészetről, barátnőimnek is fogom ajánlani, hogy keressék fel.