Könnyű polcrendszer akár mobilon keresztül rendelve is

Amit a legjobban szeretek a mobiltelefonban, hogy gyakorlatilag olyan, mintha egy számítógép lenne a zsebedben. Egy okostelefon messze többet tud, mint annak idején az első laptopom tudott, sőt, látványosan kevesebbet használom az otthoni gépemet, mióta megvettem az új mobilomat.

Könnyebben megy rajta a vásárlás is: annyira, hogy nem csak apróságokat szoktam venni rajta, hanem elég komoly termékeket is: így akár salgó polcokat is!

MINEK NEKEM SALGÓ POLC?

Ugyanazért, amiért mindenki másnak is: szeretnék dolgokat tenni rá, és a 15 kilót bíró ikeás polcokban már annyira nem bízok. Nekem strapabíró, komoly polcrendszerre van szükségem, ami több száz kilóval is könnyedén megbirkózik: ezért is választottam a a salgó polcokat.

De honnan vegyen az ember ilyet? Szerencsére megint nem kellett felkelnem emiatt a kanapéról, mert csak böngésznem kellett az interneten, na meg írnom Messengeren egy raktáros ismerősömnek, hogy ő kiket ajánl. Ő, mivel napközben eléggé elfoglalt, csak tőmondatokban kommunikál. Kaptam tőle egy linket: http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/, annyi kommentárral, hogy “Mi mindig tőlük vesszük, ne is keress mást helyettük”.

CÉGEKNEK JÁRÓ KISZOLGÁLÁS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK IS?

Elsőre egy kicsit bizonytalan voltam, mert azt hittem, hogy a barátom valami nagykereskedő címét adta meg nekem. Aztán elkezdtem olvasni a http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ oldalon, és rájöttem, hogy nincs itt tévedés: ez a cég akár garázs, akár óriási raktárméretekben is képes biztosítani salgó polcrendszereket. Egyből árajánlatot is kértem, ők pedig válaszukban elmondták, mikor tudnak jönni.

Mint kiderült, salgó polcból mindig van náluk raktáron, mivel ez az egyik legnépszerűbb termék. Ez egyébként nem csoda, hiszen épp az imént mondtam, hogy szinte mindenki ezeket használja. Nem éppen a legszebbek, ez tény, bár láttam már olyat, hogy valaki direkt ilyeneket rakott a nappalijába, hogy a térnek egy letisztultabb, “raktár-jelleget” tudjon adni. Ha viszont a külsővel nem foglalkozunk, akkor láthatjuk, hogy a világ talán legpraktikusabb, és egyik legstrapabíróbb polcrendszerével állunk szemben.

NEM HITTEM VOLNA, DE MÉG ÉN IS ÖSSZE TUDOM SZERELNI

Bármilyen szerelésről van szó, általában mindig telefonos segítséget kérek. Most is be volt készítve a telefonomon a Youtube, hogy ha elakadnék, találjak valami videót, de arra is gondoltam, hogy majd felhívom apámat, és kihangosítom a telefont, hogy tudjon segíteni. Erre azonban nem volt szükség. A RackingLog által forgalmazott salgó polcok ugyanis az egyszerű, csavarmentes termékek, amikhez csupán egy kalapácsra van szükség. Ráadásul a http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ oldalon található egy részletes összeszerelési útmutató ahhoz, hogyan kell összerakni. Ebben könnyen értelmezhető leírások vannak, nem pedig a megszokott, épp ésszel alig követhető, felirat nélküli ábrasorok, amiket a bútoráruházaktól megszokhattunk.

EZT IS ELINTÉZTEM TELEFONRÓL

A barátnőm legfeljebb ruhákat szokott venni a telefonján keresztül, én azonban már egész polcrendszereket képes vagyok. Jó, nem óriási méretben, hiszen csak egy kicsi kamrát rendeztem be vele, de azért mégis: komoly fém alkatrészekből álló tárgyakról beszélünk. A futárszolgálat gyorsan kihozta a salgó polcot, és mint mondtam, a szerelés sem volt túl bonyolult, így sokkal hamarabb használatba tudtam venni az új polcrendszeremet, mint azt elsőre gondoltam volna. Ami pedig még ennél is gyorsabb volt, hogy feltöltsem a kacatjaimmal: de szerintem ez mindenkinél így van.

Ha már nem fogok megint elférni a sok holmimtól, lehet fogok megint rendelni néhány salgó polcot a RackingLog weboldaláról. Sőt, lehet, előre veszek néhányat, hiszen ha nincsenek összeszerelve, sok helyet nem foglalnak, viszont ha szükség lesz rájuk, gyorsan össze tudom rakni őket, és nem kell egy percet se várnom.