Mobiltelefon nélkül lassan már nem is létezünk

Olyan nagy bajba érezte magát a barátnőm, elromlott a telefonja. Már hetek óta érezte, hogy kezdi feladni a telefon, de nem törődött vele, és egyszer csak nem tudta bekapcsolni többet. Bajba került, hiszen ezen érhető el, ezen olvas e-maileket, az élete rajta van a telefonján. Új telefont vett, hogy minél előbb elérhetővé váljon, hiszen manapság már nem tudunk telefon nélkül élni. Persze a legújabb fajtát újította be, ha már kényszerből szüksége lett újra. Nem törődött árral, csak azt szerette volna, hogy most legalább 3 évig ne kelljen azzal törődnie, hogy nem jó, lassú a telefonja. Amint megvette még ott a boltban beüzemelte az új mobiltelefonját, hogy elérhető legyen. Az összes általa használt applikációt újra feltette a gépére.
Ekkortól ahogy ő fogalmaz újra visszatért az életbe, rögvest küldött is számomra egy linket; muanyagablakom.hu, csodálkoztam is, hogy ilyen hamar visszatért az online világba. De ez nagyon fontos volt számára, hogy ezt a linket; muanyagablakom.hu megossza velem, mivel annyira felbátorodott azon, hogy neki új telefonja van, hogy mást is le szeretne cserélni, és abban, amit kitalált magának, ez az oldal lesz a társa. Az ablakait szeretné lecserélni, és mivel nő, nem igazán van támpontja, hogy egy rossznak titulált, fa ablakot hogyan és mire érdemes lecseréli. Ezért is nagy segítség számára ez a remek oldal, ami az elesetteknek segít megtalálni a helyes utat, a megfelelő műanyag ablak kiválasztásához.
Nem másképpen, minthogy remek bejegyzéseket tesz közre, melyek hasznos információkat tartalmaznak egy kezdő felújító számára, hogyan is induljon neki ennek a nemes felújítási folyamatnak. Alapvető fogalmakat tisztáz ez a csoda oldal, mely ténylegesen támasza volt a barátnőmnek a műanyag ablak beszerzési procedúrának. Máskülönben a barátnőmnek fogalma sem lett volna, hogy egy műanyag ablak kamrákból áll, és hogy ezek a kamrák mennyire fontos elemei az ablaknak, és ezáltal a megrendelőnek is fontossá válnak, azáltal, hogy milyen funkciót képviselnek.

A funkciója pedig sok téren számít, hiszen kamrák száma mely lehet 3, 5, 6 azzal függnek össze, hogy mennyire lesz hang és hőszigetelő az ablak, az elv az, hogy minél nagyobb ez a szám annál jobban funkciónál az ablak, ezekben a kategóriákban. Tehát a barátnőm, ennek a remek oldalnak köszönhetően, már ilyen szemmel nézte a gyártókat, és ezzel a plusz információval a zsebében kérte az árajánlatokat. Így már nem tűnt teljesen amatőrnek sem a vállalkozók szemében, már talán egyenrangúnak is kezelték őt. Mindenképpen szerette volna ezt az ablakcserét hamar lezavarni, hiszen neki sem mindegy, hogy a hő amit kifizet, az eltávozik a mostani ablaka réseiben, vagy megmarad és a szobát melegíti. Amire még ez a csoda oldal felhívta a figyelmét, és nagyon megdöbbent, hogy ezek a fa ablakok rései mennyire veszélyesek tudnak lenni, a tekintetben, hogy egy -egy vállalkozó szellemű betörő mekkora potenciált lát a felkínálkozó résekben, még ha azok a rések kicsik is, és így mekkora kárt tudnának számára okozni. Ezért igyekezett, olyan kivitelezőt találni, akik, a megfelelő kamra, és üvegvastagsággal rövid időn belül tudnak szállítani és beszerelni is. A barátnőm mindvégig hangsúlyozta, hogy enélkül az oldal nélkül ezt sem tudja, hogy mihez kezdett volna, teljesen elveszett volt, de ahogyan rátalált erre a tanácsokkal és útmutatással teli oldalra, minden megváltozott, kinyílt előtte a műanyag ablakok világa.