A mobilomat nyomkodva találtam rá a legjobb ránctalanító szérumra

Igaz, hogy a koromat nézve nem vagyok már fiatal, de én is vallom azt az elvet, amit még annak idején a dédanyámtól hallottam: mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát.

Én bizony inkább az a fajta vagyok, aki szereti megismerni az újabb technológiákat, és mindig készen áll arra, hogy tanuljon valami újat a fiatalabb generációtól. Talán ezért van az is, hogy az utóbbi néhány évben, mióta az unokáim kezében elkezdtem látni ezeket az okos kis kütyüket, én is egyre inkább akartam egyet. Tavaly karácsonykor végre teljesült is ez a vágyam: a fiam családja meglepett egy okostelefonnal, és még aznap meg is tanítottak a használatára. Nem mondom, hogy függője lettem a gépnek, de azért mindennap felnézek rá, chatelek egy kicsit, elolvasom a híreket. A telefon feloldásához használható ujjlenyomat-olvasó külön tetszik – ez már tényleg olyan, mintha a jövőben lennénk, hisz az én időmben még elképzelhetetlen lett volna az ilyesmi.

Jó ez a nyugdíjaskor, de egyvalami azért zavar: a fiatalos gondolkodásomhoz fiatalos külső is dukál, ezt pedig tudom, hogy már nem lehet egykönnyen visszaszerezni. De próbálkozni azért lehet, hiszen ma már jobbnál jobb technológiák állnak a rendelkezésünkre. A múltkor el is határoztam, hogy a telefonom segítségével keresek a neten valami korszerű módszert, ami javítani tudna a ráncaimon. Hamarosan rá is találtam a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr nevezetű termékre, vagyis annak a weboldalára. Bevallom, hogy az évek során már több ránctalanító krémet is kipróbáltam a szemeim alatt megjelenő barázdák eltüntetésére, de egyik se volt az igazi. Pedig igazán nem olyan mélyek a ráncaim, viszont az eddigieknél az eredmény vagy nem volt látványos, vagy nem volt tartós.

Ez a termék viszont már az első pillanattól kezdve pontosan annak tűnt, amire nekem szükségem van: az InstanTENSE Plus ugyanis azt ígéri, hogy néhány perc alatt látványos javulást képes elérni a ráncaimban, és ez 6-10 órán keresztül így is marad. Ráadásul mindennapos használat esetén ez a hatás még akár hosszú távú is lehet! Amikor először átfutottam a termék jellemzőin, rögtön tudtam, hogy ezt tényleg nekem találták ki. Ezek után tehát alaposabban is elolvastam, hogy mit is kínál a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr. Az ugyanis hamar világossá vált számomra, hogy ez a szérum valóban a mai világ kutatásainak egyik csodás eredménye, de kíváncsi voltam, hogy minek köszönheti a nagyfokú hatékonyságát.

A weboldalon szerencsére nagyon érthetően el voltak magyarázva a főbb összetevők tulajdonságai. Mint megtudtam, ennek a szérumnak az egyik fontos hatóanyaga egy természetes kozmetikai összetevő, aminek a nevét sajnos nem jegyeztem meg, de az biztos, hogy nagyon hatékonyan elsimítja a ráncokat. Emellett fel voltak sorolva további, főként szintén természetes eredetű anyagok, amelyek segítenek a bőrt feszessé, rugalmassá, fiatalosabbá tenni. Nem csak a ráncok, hanem a szem alatti sötét karikák és párnák eltüntetésére is képes ez a szérum, tehát a használatával több problémám is megoldódhat egy csapásra. Azt is hangsúlyozták az oldalon, hogy bár a termék klinikai és bőrgyógyászati teszteken is átesett, állatkísérletekre nem került sor ebben a folyamatban, tehát nyugodtan használhatom anélkül, hogy ilyesmin kellene aggódnom.

Az is megnyugvást jelentett a számomra, hogy ez a készítmény nem tartalmaz parabént, illatanyagokat és színezéket sem. Ügyelnek tehát arra, hogy az ilyesmire érzékenyek is probléma nélkül használhassák ezt a csodaszert.

A leglátványosabb (és legmeggyőzőbb) érvet azonban számomra nem az összetevők és a hasonló részletkérdések jelentették, hanem a weboldalon megtekinthető rengeteg vásárlói vélemény és előtte-utána kép. Ezek a fényképek magukért beszélnek, és a sok-sok ötcsillagos értékelés sem lehet a véletlen műve. Az emberek használják és szeretik ezt a szérumot, mert valós eredményeket és elégedettséget hoz nekik. Én is részese akartam lenni ennek a sikertörténetnek, úgyhogy el is határoztam, hogy még aznap megrendelem a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőrt kölcsönző csodaszert.

Már csak azért is ki akartam próbálni, mert úgy voltam vele, hogy ha esetleg csalás az egész és nem is működik (amit persze én sem gondoltam komolyan), még akkor sem vesztek semmit, hiszen van nekik ez a nagyszerű 30 napos pénzvisszafizetési garanciájuk, mellyel visszakaphatom a teljes árat. Maga az ár egyébként teljesen korrekt ahhoz képest, hogy milyen drasztikus javulást hoz rendszeres használói életébe. A vásárlás során nem volt nehéz dolgom, hisz nagyon egyszerű a folyamat, ráadásul Magyarországon belül ingyenesen kihozták még a kis faluba is, ahol lakom. Az ilyesmi manapság nem igazán jellemző, úgyhogy igazán kedves gesztusnak találtam ezt a részükről. Az internetes utalást még nem igazán sikerült megtanulnom, szóval az is megkönnyebbülés volt nekem, hogy fizethettem készpénzzel a futárnak, amikor alig egy nap elteltével megérkezett a szérumommal.

Nagyon izgatott voltam, hogy végre kipróbálhatom ezt a csodát, és búcsút mondhatok a ráncaimnak. Mielőtt az arcomra kentem volna, természetesen féltem egy kicsit, hogy elrontok valamit, és odaveszik az értékes kenőcs, de szerencsére a weboldalon részletesen le volt írva a helyes használat is. Az oldal alján van egy Gyakori kérdések rész, és ott néztem meg, hogyan is kell felhelyezni. A leírtak szerint jártam el, és csodák csodájára valóban 3 perc alatt működött. Nem is akartam hinni a szememnek! A ráncaim teljesen kisimultak, én pedig teljesen bezsongtam, nem győztem nézegetni magamat a tükörben. Úgy tűnik, hogy sikerült elsőre eltalálnom a megfelelő mennyiséget, mert a gyakori kérdéseknél olyat is olvastam, hogy túl sok szérum felhelyezése estén egy fehér réteg maradhat a bőrön, ezt viszont én nem tapasztaltam,

Napok óta használom a Laumar InstanTENSE Plus szérumot, és eddig nagyon szeretem. Már készülök rá, hogy megvegyem a következő hónapokra elegendő tubust is, a mostani ugyanis nagyjából 60 napig lesz elég, én azonban hosszú évekig szeretném élvezni a fiatalító hatásait.

Lehet, hogy a ránctalanító krémek csak egy látszat, és valójában nem lesz tőle fiatalabb az ember, de mégis nagyon sokat tud segíteni az önértékelésemen az ilyesmi. Mindenki azt mondja, hogy egy igazi szupernagyi vagyok, aki az összes modern trendbe belekóstol, és mindig kapható valami újdonság kipróbálására. Ez így is van, és most már a kinézetem is tükrözi ezt a fiatalos stílust. Ma délután a telefonom segítségével videóhívásban fogok részt venni a családommal – kíváncsi vagyok, hogy az okosteló képernyőjén látszani fog-e ez a változás, mert ha igen, akkor nagy meglepetés fogja érni a srácokat. Addig is még hátra van néhány kör Angry Birds játék, na meg egy pár zene letöltése, amit a telefonomon mára tervezek. Minden jót nektek!