Legénybúcsút szervezhetünk már a buszon is a telefonunkkal

A mobiljainkkal már szinte mindenre képesek vagyunk. Úgy alakultak a dolgok, hogy egy legénybúcsút kell szerveznem, amit már a buszon hazafelé el tudtam kezdeni a telefonomnak köszönhetően.

Az interneten egyből rá tudtam keresni a legjobb legénybúcsú ötletekre, de nem nyűgöztek le a TOP találatok. Pedig az ilyen listákon általában mindig találok olyan ötletet, ami nekem is tetszik, de most mégsem sikerült. Egy nagyon fontos barátomnak lesz esküvője, valami igazán különlegeset szeretnék, valamit, ami nem azért van benne a TOP 10-ben, mert mindenki így csinálja és nem lehet mellé lőni. Városnézés, utazás, bulik külföldön… ezek nagyon jól hangzanak, de nem kiemelkedők. Persze hatalmas élmény lenne külföldre menni, de nem hiszem, hogy erre vágyna. Ott nem lehet ugyanúgy kikapcsolni, mint belföldön, az utazással sok stressz járna. Mindenképpen belföldi helyszínen gondolkoztam, de nem akartam a városunkban maradni.

A keresésem sikerrel járt, ráakadtam erre az oldalra: balatonpro.hu/legenybucsu/ . Megtaláltam a tökéletes helyszínt, remélem a többieknek is tetszeni fog.

Egy vitorláson ünnepelhetünk, ihatunk, miközben megtanuljuk, hogyan kell azt irányítani, együtt szórakozhatunk a legnagyobb tavunkon. Ezen a hajón minden csak rólunk szólna, minden a mi igényeink szerint történne. Rengeteg alkohol, zene, és szórakozás. Persze, ősszel a fürdőzés kimarad, de szerintem anélkül is hatalmas élmény lesz.

A hajókázás mellé kapunk belépőt a környék legjobb szórakozóhelyére, így azzal megkoronázhatjuk az egésznapos szórakozást.

Élményekben gazdag, de mégis pénztárcabarát programot tudok így szervezni.

Több programból lehet válogatni, az is változtatható, mennyi időt szeretnénk a vitorláson tölteni. Rossz idő esetén megkapjuk a cég egyik bárját, ahol szabadon szórakozhatunk.

Szerintem ez a program sokkal érdekesebb lesz, mint egy vacsora és egy buli a belvárosban. Az olyan igazán mindennapi. A lézerharc, paintball is lerágott csont, sokkal kreatívabb a vitorlás hajó a Balatonon. Szerencsére a lejutás sem lesz hosszú, ilyenkor már nyoma sincsen a nyári dugónak, a szórakozóhelyeken sincsen olyan nagy tömeg, de az utószezon miatt még nincsenek bezárva.

Örülök, hogy megtaláltam ezt a lehetőséget, csak pár hívásba kerül az egész, és sikeresen le is szervezem.