Hotelajánlat a telefonboltostól – nem várt segítség

Amikor az ember már annyira kimerült, hogy már teljesen idegenek is észreveszik, akkor az annak a biztos jele, hogy ideje kicsit lazítani, kicsit visszavenni a tempóból. Tudom, ha a család mondja, vagy a közvetlen kollégák, ismerősök, akkor hajlamosak vagyunk félvállról venni, de ha már ismeretlenek is felajánlják a segítségüket, akkor tényleg eléggé zombiszerű lehetek. ez az eredménye annak, hogy öt éve nem voltam szabadságon, és másfélszer annyit dolgozom, mint amennyit kellene. Amikor a telefonomon mentem kicseréltetni a védőfóliát, akkor szembesültem igazán a hatásaival, ugyanis a srác a boltban gyakorlatilag megijedt tőlem. Persze keresve sem találhattam nála jobbat, mert a kezdeti riadalmat utána leváltotta az empátia, és a Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154 oldalt is neki köszönhetően ismertem meg.

Igazából nem sok beszéd esett közöttünk, csak megkérdezte, hogy jól vagyok-e, hívjon-e segítséget. Megköszöntem az aggodalmát, de mondtam, hogy jól vagyok, bár lassan már én se hittem el ezt a hazugságot. Ettől függetlenül folytattuk kicsit a beszélgetést, és felajánlotta, hogy mutat egy nagyszerű hotelt, ahol wellness és pihenés várja a betérőket, ráadásul teljesen megfizethető és tisztességes áron. Harkányig kell csak utazni érte, nem a Bahamákig. Kikereste a számítógépén a Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154 elérhetőséggel ellátott oldalt, és odafordította a monitort felém. Gondoltam, lefotózom, de a kimerültségtől elfelejtettem, hogy a telefonom nála van. Ez volt a végső lökés: pihenni kell. Felírtam a jegyzeteim közé a Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154 elérhetőségeit, kifizettem a fóliacserét és hazamentem.

Már másnap kiírattam magamnak a jól megérdemelt szabadságot, és foglaltam szobát minden szolgáltatással az ajánlott hotelben. Komolyan, szerintem gyerekként nem vártam annyira a karácsonyt, mint amennyire most várom ezt az utazást. Ha tényleg olyan jó, mint amilyennek leírták, akkor új emberként térhetek majd haza.