Az egészségünkről a Bioco vitaminjai gondoskodnak

Manapság a telefonunkon nagyon sok mindent el lehet intézni. Sok esetben például már boltba se kell menni, mert házhoz tudjuk rendelni a szükséges dolgainkat. Én is így teszek már egy jó ideje, egy csomó időt és energiát spórolok meg ezzel a módszerrel. Például a család vitamin adagját is interneten keresztül szerzem be egy ideje. A Bioco vitaminjait szeretem nagyon, mert nekünk eddig beváltak, és az ezeket forgalmazó cég egy 100 % – ban magyar tulajdonban lévő webáruház, ami vitaminok és étrendkiegészítők fejlesztésére és készítésére specializálta magát. Mivel igen gyakran rendelek a biocity.hu oldalról, már regisztráltam is ide, van felhasználói fiókom. Szerintem, ha valaki vitaminokat keres, itt megtalálja az ízlésének megfelelőeket. Mivel mindig igyekszem a legjobb ajánlatokat levadászni, nekem a kedvencem az Akciók fül a weboldalon. Itt mindig azokat a termékeket lehet megtalálni, amelyekhez kedvezményes árakon juthatunk hozzá. Ami a legjobb, hogy ez a fül állandóan létezik, tehát valamilyen termékek mindig akcióban vannak. Én például szoktam rendelni termékeket akkor is, ha éppen nem fogyott ki semmi, de jó előre betárazni, így nem érhet soha meglepetés.

Nem csak vitaminokat szoktam vásárolni a Biocity-nél, hanem különböző bio élelmiszereket is. Itt legalább tudom, hogy az ételek olyan minőségűek, amiket szívesen adok a családomnak és magamnak is, nincsenek tele vegyszerrel. Mivel a kisfiam gluténérzékeny, nekem még nehezítettebb a pálya, ha ételvásárlásról van szó, na de nem a Biocity weboldalán. Itt bizony bőven van olyan választék, ahol még válogatni is tudok, nem úgy, mint mondjuk a boltban, ahol örülök, ha egyáltalán találok valami gluténmenteset a kisfiamnak.

Ha 6 900 Ft felett rendelünk, akkor ingyenesen kihozzák a megrendelt termékeket. Én éppen ezért be szoktam várni, míg egyszerre több dolog elfogy, így viszonylag gyorsan összejön az a 6 900 Ft. Az előbb említetteken túl én az arcápolási termékeket is a Biocity-nél szerzem be, mert annak vagyok a híve, hogy amit magamra kenek, az legyen olyan minőségű, hogy akár meg is ehessem. Hiszen a bőr az emberi test legnagyobb, legkiterjedtebb szerve, ahonnan a hatóanyagok rögtön a véráramba jutnak. Bele sem merek gondolni, mennyi káros anyag szívódhat fel így is, hát még ha mindenféle kémiai úton előállított kencével kenném magam. A kedvenc arckrémem, amit a Biocityről szoktam rendelni, a Green Pharmacy Gyógynövényes anti-aging arckrémje áfonya kivonattal, kész csodát tett a bőrömmel.

Még nem ért véget itt sem a felsorolás, a webshopról szoktam rendelni a mosószert is. Nekem szívügyem a környezetvédelem, nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekeimnek, unokáimnak egy élhető Földet hagyjak magam után hátra, és ezért a célért mindenre hajlandó vagyok. Így tértem át a szintetikus mosószerekről a természetesekre, és ami a legjobban bevált nekem, az a verbéna illatú Winni’s Naturel öko mosószer koncentrátum volt. Nagyon jól lehet vele mosni, az illata nagyon kellemes, nem túl tolakodó. Az is szempont nekem, hogy ne irritálja a bőrt, ugyanis az én bőröm nagyon érzékeny, a legtöbb szintetikus mosószertől kiütéses leszek. Nagyon nehéz volt olyan mosószert találnom, ami nem okoz ilyet, de szerencsére mára már nincsenek ilyen problémáim a Biocity-nek hála. Az előbb említett termékek mind megkönnyítették az én és a családom életét is. Odafigyelünk a környezetünkre az öko mosószerrel, a bőröm egészségére a természetes alapanyagú arckrémmel, a család egészségéről pedig a Bioco vitaminjai, illetve a gluténmentes termékek gondoskodnak. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Biocity oldalára.