Cégalapításhoz ügyvéd a telefonunkon keresztül könnyedén

A technikának sok forradalma volt az utóbbi évtizedekben. Először egyértelműen a számítógépek fejlődtek óriásit, aztán jött az internet, a következő lépés pedig szerintem egyértelműen az volt, hogy most már ezeket a számítógépeket a zsebünkben is hordhatjuk. A mobiltelefonok pont akkor nyertek igazán teret, mikor középiskolába jártam. Nekem sosem volt okostelefonom, ezért mindig csak irigyen néztem a többi gyereket, ahogy a menő érintőképernyős játékaikkal játszanak.

Akkoriban egyébként volt valami nagyon különleges a mobilokban. És őszintén, ha visszanézünk arra, hogy milyen játékok és applikációk voltak akkoriban elérhetők, teljesen érthetővé válik a miértje. Mivel a különböző cégek még nem jöttek rá, hogy hogyan lehet a leghatásosabban profitálni ebből az iparágból, ezért az ajánlott szolgáltatások sokkal őszintébbek voltak. Szerintem nem számított, hogy felnőttről, vagy gyerekről volt szó, mindenki pont ugyanannyira el volt varázsolva ezektől a készülékektől.

Viszont még most is képes meglepni az internet azzal, hogy mennyi mindent el lehet intézni rajta. Én például az előző hónapban cégalapítás ügyvéd segítségével témában keresgéltem, mivel szerettem volna elindítani a saját vállalkozásomat. Nem tudom, hogy megvalósult volna-e ez az álom, ha nem találtam volna rá a Székhelypartner oldalára. Ők voltak az elsők, akik igazán meg tudtak győzni engem annak kapcsán, hogy a szolgáltatásuk megbízható és átlátható lesz.

Ezt pedig pár nagyon egyszerű módszerrel érték el, amire sajnos sok cég nem figyel. Az első például az volt, ahogy az oldaluk kinézett és ki volt alakítva. Nem kell attól tartani, hogy el fogunk veszni a sok bonyolult menüpont között. Az oldal egy igényes felület, ahol minden logikusan van felépítve. Pedig náluk nem csak egyféle szolgáltatást lehet igényelni. A cégalapítás kapcsán pedig rengeteg információval szolgáltak, nem számít, hogy milyen típusú céget szeretnénk alapítani.

Ahhoz, hogy a cégalapítás ügyvéd témában olvashassunk bővebben, nem kell mást tennünk, mint a felső menüből kiválasztani az egyik részleget. De ha csak általános információt szeretnénk elérni, akkor elég, ha a főoldalon maradunk és elkezdünk lefele tekerni. Ez a megoldás számomra nagyon szimpatikus volt, hiszen ezzel vesztegették a legkevesebb időnket.

Rengeteg érvet hoztak fel amellett, hogy miért érdemes őket választani. És azt is elmagyarázták, hogy ha az ember céget szeretne alapítani, akkor mindenképpen szüksége lesz egy székhelyre is. Náluk ezt a két dolgot egyszerre el lehet intézni, úgyhogy nem kell később másik szolgáltatót keresnünk. Ráadásul náluk az első hónap ingyenes, ami egy nagyszerű kezdőlökés lehet egy új vállalkozásnak.

Megnéztem hát, hogy a cégalapítás ügyvéd segítségével mellett milyen helyen érhető el náluk a székhelyszolgáltatás. Teljesen ledöbbentem, hogy Budapest milyen szép részeiben lehetne a székhelyem. Persze azon is elgondolkoztam, hogy a különböző adókedvezmények miatt Újlengyelben kéne céget alapítanom, ezt viszont jegeltem egy későbbi időpontra, mivel jelenleg a fővárosban élek.

Ez a sok dolog összeadódva azt eredményezte, hogy elhiggyem, hogy én is képes lehetnék a saját cégem alapítására. A Székhelypartner pedig az egész folyamaton végig vitt, minden probléma nélkül. Alapból már az nagyon tetszett, hogy mikor felhívtam őket, rögtön felvették a telefont és az egész beszélgetés alatt nagyon figyelmesek voltak. Ha bárki cégalapításon gondolkozna, akkor nem tudok jobb helyet ajánlani neki, mint a Székhelypartner. Nézzetek fel ti is az oldalukra, ha meg szeretnétek változtatni az életeteket.