A mobilom segítségével megspóroltam egy utat a plázába

Édesanyámnak nem tetszik, hogy egész nap csak a telefonomat nyomkodom. De mit tudjak csinálni, ha el kell végeznem ezt az online tanfolyamot, hogy rendes munkát kapjak, addig pedig nincs is igazán miből többet kimozdulnom? Az okostelefon egyébként nagyon hasznos eszköz ehhez, mert annak a segítségével azonnal látom, ha jön valamilyen üzenet a csoporttársaktól vagy az oktatóktól, illetve a megadott határidőket és vizsgaidőpontokat is be lehet állítani emlékeztetővel. Így mindig időben csörög, és nem felejt el semmi fontosat az ember.

Ezt édesanyámnak persze hiába magyarázom, ő csak azt látja, hogy egész nap a kezemben van a telefon, és biztos benne, hogy csak játszom rajta! Azt mondja, legalább a barátaimat felhívnám a telómról, vagy bármi, csak gyűjtsek mindenféle élményt, mint a többi fiatal, mivel később ezt nehéz lesz bepótolni. Tény, hogy én olyan sokat ülök otthon, hogy már el is kopott a házi papucsom. Édesanyám ennek nagyon örült, mivel reménykedett benne, hogy most végre elmegyek a plázába venni egy újat.

Nekem azonban ez eszem ágában sem volt, inkább az okostelefonom segítségével kiderítettem, hogy honnan lehet olcsón papucsot rendelni. Kiderült, hogy a kuponkodok.hu oldalon elérhető ecipo akció kódokkal járok a legjobban, mivel ezeket csak be kell írnom a webáruház oldalára fizetés előtt, és már látszik is, hogy mennyivel kevesebbet kell átutalnom a kiválasztott árucikkekre.

Egy misét megér, úgy voltam vele, mivel szerettem volna tudni, hogy milyen ecipo akció van éppen a férfi papucsokra. Ilyen leárazás akkor épp nem volt… hát igen, nem árt minden nap, vagy legalábbis minden 2-3 nap csekkolni a kuponkodok.hu oldalt, mert máskülönben könnyen lemaradhatunk olyan kedvezményekről is, amelyek amúgy érdekelnének bennünket. Sajnos a háztartásokban sokszor előfordul, hogy hirtelen elfogy vagy elromlik valami, ilyenkor pedig kapkodva futunk beszerezni az új terméket, amit előfordulhat, hogy sürgősségi felárral kell megrendelnünk, vagy a harmadik boltban sem találjuk meg, mivel éppen hiány van belőle. A kuponkodok.hu ezt is segíthet elkerülni, mivel az aktuális akciók listájára pillantva tudatosabban tudjuk tervezni a vásárlást. Karácsonyi égőt például szinte mindenki használ minden évben. Ha pedig a kibontásnál derül ki, hogy a tavalyi már nem jó, állhatunk órákig a kígyózó sorban imádkozva, hogy nehogy véletlenül az orrunk előtt vigye el valaki az utolsó darabot. A kuponkodok.hu oldalon viszont gyanítom, hogy nagy valószínűséggel lehet majd találni kedvezményeket hasonló termékekre a szezon kezdetén, amelyeket nyugodtan, otthonunk kényelméből rendelhetünk meg még a nagy roham és áremelés előtt.

Visszatérve a papucsokra, olyan ecipo akció szerencsére akadt a kuponkodok.hu weblapon, amit le tudtam vonni a teljes végösszegből attól függetlenül, hogy milyen terméket választottam. Két papucs között vacilláltam, mivel az egyiknek pont megfelelő volt az ára, de a másik sokkal jobban tetszett. Megnéztem, hogy a kuponokkal mennyit tudok rajta spórolni, így pedig összességében véve nem került sokkal többe, mint a másik. Ennyi plusz ráfordítás pedig még belefért, úgyhogy nem lehetett okom a panaszra.

A sikeres megrendelés után fel is hívtam édesanyámat a mobilomról, hogy megvettem az új papucsot, méghozzá úgy, hogy ki sem kellett tennem ezért a házból a lábamat! Ő persze nem volt túl boldog, egészen addig, míg meg nem mutattam neki a kuponkodok.hu-t. Azóta ő is egész nap a számítógép előtt ül…