Tipp pólókészítőhöz a telefonboltos barátomtól

Mikor megszállja az embert az isteni szikra, az mindig jó érzés. Különösen akkor, ha arról van szó, hogy meg kell valakit ajándékozni, de annyira azért nem szeretnél konkrétan rákérdezni, hogy minek is örülne. A barátnőm elég nehéz eset ilyen szempontból, ugyanis sose mond semmit, hogy minek örülne, viszont mindent nagyon szívesen fogad, amit kap. Úgyhogy mindig bajban vagyok, hogy mivel lephetném meg születésnapjára. Komoly fogódzkodót jelent azonban a számomra, hogy imádja a színes, feliratos ruhákat, így ebbe az irányba kicsit könnyebb tapogatózni. Azonban nem véletlenül neveznek gyakran tompának, mert erre is egy barátom hívta fel a figyelmemet, plusz a https://lolmarkt.hu oldalt is ő ajánlotta nekem, de azért a rendelést már magamtól intéztem. Csak hogy az illúziója meglegyen annak, hogy felnőtt vagyok…

Szóval éppen beugrottam a barátomhoz, aki egy mobiltelefon kereskedés-szervizben dolgozik, és dumáltunk kicsit erről-arról. Itt került szóba, hogy a barátnőmnek közeledik a szülinapja, én pedig ötlettelenül állok egyik lábamról a másikra. Voltaképpen az ő rávezetése kellett ahhoz, hogy ráeszméljek: valóban elég sokszor mutatkozik a kis párom mindenféle vicces üzenettel ellátott, vagy éppen meghökkentő színes felsőkben. Innen már tényleg csak egy lépés volt, hogy kapcsoljak, és eszembe jusson, hogy voltaképpen ilyesmivel is meglephetném. A barátom még tapsolt is egyet-kettőt, mire meglett az isteni szikra, és ha már itt tartottunk, akkor elővette a telefonját, és kikereste a https://lolmarkt.hu oldalt, hogy nekem is meg tudja mutatni.

A testvére is nagy rajongója az ilyesminek, és ő rendszeresen szokott erről az oldalról rendelni. Állítása szerint gyorsak, szépen dolgoznak, és egyáltalán nem is drágán, ráadásul ha kell, akkor ki is szállítják. Na, gondoltam, ez lesz az én helyem! Gyorsan leírtam a linket, amit mutatott, és este, miután hazaértem, neki is álltam átböngészni, milyen lehetőségek vannak. Igazán szimpatikus weboldal, nagyon jó a dizájnja, és elég sok minta is van a repertoárjukban. Szerencsére van külön csajos részleg is, nem kellett szégyen szemre uniszex pólót rendelnem. Az elég érdekesen vette volna ki magát. Szóval a lényeg, hogy a https://lolmarkt.hu oldalon kalandozva találtam pár igazán találó és vicces mintát, ezek közül választottam ki a két legjobbat és rendeltem meg.

Pár nappal később el is készült a rendelésem és ki is küldték, még épp időben, hogy be tudjam őket csomagolni az átadáshoz. Trükkös voltam, mert könyvnek álcáztam őket, így annál nagyobb volt a meglepődés! Ha kicsit tompa is vagyok néha, az emberismeretem azért néha a helyére billen, ugyanis a barátnőmnek nagyon tetszettek a minták, amiket választottam, és szerencsére a méretet is jól adtam meg. Azóta is hordja őket nagy büszkén, én pedig tudom, hogy ha legközelebb se jut semmi kreatívabb az eszembe, akkor a https://lolmarkt.hu mindig ott lesz utolsó védőbástyának.