Még mindig mindent ki kell nyomtatni

Azt hinné az ember, hogy ahogy egyre digitalizáltabb világban élünk, szép lassan elmaradnak majd a nyomtatványokon terjedő infók az életünkből, de erre még elég kevés esélyt látok. Mert amíg a fiatalok már a neten tájékozódnak, ott futnak össze reklámokkal mindenhol, e-bookon olvasnak és tanulnak, addig az idősebb korosztály még a papír alapú dolgokat kedveli. Bár egyre inkább nyitnak az okostelefonok és a számítógépek felé, ezekről az információkat sokkal szívesen olvassák papíron, mint valami elektronikus eszközön.

Többek között miattuk vezettük be azt, hogy az idősek körében legnépszerűbb mobiltelefonokról szórólapokat nyomtatunk, a legfontosabb infókkal – mert míg a fiataloknál működik, hogy a számítógépen mutatjuk meg, mit tud a kütyü, addig ők még ettől idegenkednek.

Többek között emiatt és a szerződések végett, napi rendszeres használatban van a telefonos boltunkban a nyomtató. Hála az égnek, ha bármire szükségünk van hozzá, alkatrész, toner, tintaparton, tudjuk hol keressük: https://nyomtatoalkatresz.hu/patron! Ezen a weboldalon ugyanis rengeteg nyomtatóalkatrészt forgalmaznak. Bár vannak lazább napok a boltban, amikor valaki biztosan el tudna szaladni egy üzletbe, hogy megvegye, amire szükségünk van, sokkal egyszerűbb így, hogy webáruházból rendelünk, ráadásul ingyenes szállítással! Minek is bajlódnánk akkor a szaladgálással…

3 nyomtatónk van, kettő bent az iroda és raktár részen, egy pedig az eladótérben – mind a három különböző márka, különböző típus. De a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron webshopnak ez sem probléma, hiszen több nagy márkához forgalmaznak tonert, tintapartont és akár lézerkellékeket is. Tintaparton 5 márkához kapható. Ha kiválasztottuk a márkát, a megfelelő sorozaton belül megtalálhatjuk a típust is – ekkor láthatóvá válnak a vele kompatibilis alkatrészek. Találkozhatunk gyári és utángyártott modullal is, nálunk a főnök a gyárira esküszik, így azt szoktuk venni. Amennyiben a választott termék raktáron van, ha délig elküldjük a rendelést, már másnap kiszállítják. Mondtam már, hogy ingyen? És választhatunk is, hogy házhoz szeretnénk-e vagy pedig csomagpontra, kinek hogy kényelmesebb. És ha ez nem lenne elég ahhoz, hogy tudd: a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron webáruház a legszuperebb üzlet, ha a nyomtatódhoz kell valami, akkor még itt van pluszban az, hogy már két egyforma termék vásárláskor jár mennyiségi kedvezmény, és ez akkor is érvényes, ha fekete és színes az adott patron. Háromnál pedig a mennyiség tovább nő.

Kapható ezeken felül rengetegféle papír, különböző méretekben. Mi az újrahasznosított papírból készült verziót szoktuk venni, hogy ha már annyi papírt használunk, legalább ilyenformán óvjuk a környezetet.

Előfordul, hogy az otthoni nyomtatóba is innen szoktam papírt rendelni, mert nagyon kényelmes, hogy nem kell munka után még a városba bemennem ezért. Csomagpontra szoktam kérni vagy a munkahelyi címre, így nem probléma, hogy pont a kiszállítási időben dolgozom.

Szeretem ezt az oldal és ezt áruházat, mert a fentiek mellett még az is mellette szól, hogy egyszerű és átlátható, nincsenek felesleges kérdések, amikhez nem mindenki ért; ha tudjuk a nyomtató típusát, könnyűszerrel megtalálhatjuk hozzá, amit keresünk.

Erről jut eszembe, a rakiban lévő nyomtatóban már fogytán tinta, megyek is, és gyorsan megrendelem, hogy holnapra már itt is legyen…