Te hol szoktad javíttatni a telefonod?

Ha elromlik valamilyen készülékünk, akkor azt egyből szeretnénk meg megjavíttatni. Hiszen általában sokkal könnyebb és gazdaságosabb valamit megjavítani, mint egy újat beszerezni. Viszont, ha az emberi kapcsolatainkról van szó, akkor már nem vagyunk ennyire előrelátóak. Sokkal hamarabb eldobunk egy barátságot, mint azt kellene. És nem csak a barátságokról vagyunk így ezzel, de a párkapcsolatokkal is. Viszont minden emberi kapcsolatot ápolni kell és dolgozni rajta, ha azt szeretnénk, hogy jól működjön.

A rohanó világunkban nagyon könnyű elfelejteni azt, hogy mik is az igazán fontos dolgok. Sokszor lényegtelen dolgokra helyezünk nagy hangsúlyt és ami tényleg figyelmet érdemelne, azt elhanyagoljuk. Éppen ezért érdemes lehet néha leülnünk és átgondolnunk az életünket, hogy mi az amiért hálásak lehetünk, megfogalmaznunk azt, hogy mik a számunkra igazán fontos dolgok stb. Ha ezt megtesszük, akkor sokkal könnyebb lesz fókuszálni ezekre a dolgokra és prioritásként kezelni őket.

Nagyon fontos, hogy meg tudjuk határozni a számunkra fontos dolgokat hiszen, ha ezt nem tesszük meg, akkor csupa olyan dologgal fogjuk tölteni a napjainkat, amelyeknek valójában nem látjuk értelmét. A produktivitás nem azt jelenti, hogy minél több olyan dolgot elvégzünk amitől hasznosnak érezzük magunkat, hanem inkább arról, hogy a célunk felé a tevékenységeink által egy közelebb kerülünk. Ez azt jelenti, vagy próbáljunk olyan tevékenységeket betervezni a napjainkba, amik előre visznek minket. Amennyiben ezt megtesszük, akkor sokkal elégedettebbek lehetünk a nap végén.

Én nagyon szeretek tervezni, ezért általában előre mindennapjaimat meg szoktam tervezni. Nem percről percre tervezem meg a napjaimat, hanem meghatározom azokat a tevékenységeket, melyeket aznap mindenképp el szeretnék végezni. Miután ezzel megvagyok, akkor meghatározom azt is, hogy szerintem a nap mely szakaszában fog beleférni ez a tevékenység. Így sokkal könnyebb tervezni a napjaimat és ha valamit nem sikerül például délelőtt megcsinálnom, akkor a délután folyamán még mindig megtehetem. Ennek köszönhetően nem lesz kudarc élmény, hogy nem tudtam időben megcsinálni a kitűzött feladatot. Sokkal inkább elégedett leszek, hogy a nap bármely szakaszában el tudtam végezni azt a feladatot, amit szerettem volna.

A legutóbb kijelző cserére kellett vinni a laptopomat, ezért ezt munka után mindenképp meg szerettem volna csináltatni. Az interneten rákerestem arra, hogy milyen kijelző specialisták vannak Budapesten, és így találtam rá az LCD Fix csapatára. Ha kíváncsi vagy rájuk, hogy a weboldalukon utánuk tudsz nézni: http://lcdfix.hu/.

A honlapjuk egyébként nagyon igényes és látszik, hogy nagy figyelmet fordítottak rá. Szeretem az ilyen weboldalakat, hiszen ez számomra azt mutatja, hogy az adott vállalkozás ad magára és ebből arra következtetek, hogy nem csak magára fordít nagy figyelmet, hanem az ügyfeleire is. Éppen ezért egy vállalkozásról nem csak a korábbi ügyfél véleményeket és vásárlói élményeket szoktam elolvasni, hanem számomra fontos az is, hogy milyen weboldallal rendelkeznek. Ha találok több olyan szolgáltatót is, akik hasonló szakmai tudással rendelkeznek, akkor a weboldaluk minősége sokat tud számítani nekem. Ha egymás mellé állítok egy olyan céget, akinek a weboldalon nagyon kezdetleges és elmaradott, illetve egy olyat, aki nagy figyelmet fordított a honlapja elkészítésére és nagyon igényes, illetve könnyű a használata, akkor szerintem nem is kérdés, hogy az emberek melyiket fogják választani.

Az http://lcdfix.hu/ oldalában nem lehet csalódni.

Ha Budapesten olyan gyorsszervizt keresel, ami könnyen megközelíthető és azonnal a rendelkezésedre állnak, akkor az LCD Fix lesz számodra a legjobb választás. Hiszen azonnali javítást vállalnak, ami azt jelenti, hogy bejelentkezés nélkül fogadnak minden készüléket. Ez mindenképp előnyt jelent a számukra, hiszen sok helyre csak előzetes bejelentkezés után lehet javíttatása vinni a telefont, tabletet vagy laptopot. Viszont, ha az Allee közelében jársz és szükséged lenne egy kijelző specialistája, akkor az LCD Fix-hez bármikor betérhetsz. Nem fognak elküldeni azért, mert nem foglaltál előre időpontot hozzájuk. Sőt, akár 1 órán belül már el is készül a javítás, ezért nem érdemes messzire menni. Ezért is van jó helyen a szervizük hiszen, ha beviszed a készülékedet akkor, ha elmész egy kicsit vásárolni az Allee üzleteibe és végzel a nézelődéssel vagy a vásárlással, akkorra már a készüléked is megjavítva fog várni téged.

Márkafüggetlen üzletként nem kell attól aggódnod, hogy esetleg a készülékedet nem fogják megcsinálni. Lehet akár Apple, Samsung, Huawei vagy Xiaomi telefonod/tableted/laptopod, az LCD Fix-nél ez nem fog problémát okozni. Többfajta készülék típushoz is értenek. Viszont amennyiben te inkább a márkaboltok tudásában hiszel és inkább rájuk bíznád a készüléked javítását, akkor ők nem neked valók. Azonban, ha biztosra szeretnél menni és egy olyan szervizet szeretnél választani, ahol az ügyfél az első és mindent megtesznek annak érdekében, hogy elégedett legyél, akkor válaszd az LCD Fixet.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy adatvesztés nélkül javítsák meg a telefonodat vagy egyéb készülékedet, akkor ebben a csapatban 100 %-ig megbízhatsz. Hiszen náluk a cél egyértelmű: megjavítani a készüléket úgy, hogy az eredeti állapotát megtartsa és az ügyfél elégedett legyen. Ha ez a hozzáállás szimpatikus számodra és még nem találtad meg azt a szervizet, ahová szívesen viszed az elromlott készülékedet, akkor én a helyedben mindenképp elgondolkoznék az LCD Fixen. Az első kijelző csere óta már jártam náluk, hiszen a boltban nem csak cserét vállalnak, hanem egyéb szolgáltatás sokat is.

Ha nem javításra vagy cserére lenne szükséged, akkor a plusz szolgáltatásokat is igénybe veheted. Mik ezek a szolgáltatások? Ilyen például a felújított készülékek, illetve a törött hibás készülékek eladása, a céges készülékflották javítása és még árajánlatot is készítenek biztosítási ügyintézéshez. Amennyiben inkább ezek közül a szolgáltatások közül lenne szükséged valamelyikre, akkor is bátran keresheted őket. Nagyon szívesen segítenek mindenben, amihez értenek.

Az LCD Fix minden téren prémium színvonalat képvisel. Hiszen a kijelző cserében és készülék javításban szakmailag kiemelkedők, az ügyfél élmény számukra az egyik legfontosabb dolog a megfelelő munkavégzés mellett, illetve nagyon segítőkészek, kedvesek és nagyon rendben vannak.

Ha szükséged lenne valamilyen tartozékra, de kedvezményes áron szeretnéd beszerezni őket, akkor az LCD Fix-nél erre is van lehetőség. Hogyan? Csak meg kell adnod az email címedet a weboldalon, és máris jogosult leszel a kedvezményes vásárlásra. Ennek köszönhetően a weboldalon, illetve személyesen a boltban is vásárolhatsz.

Amennyiben szívesen megismernéd az LCD Fix márkafüggetlen, kijelző specialista gyorsszervizét, akkor nem kell mást tenned, mint ellátogatnod az Allee-ba és magaddal vinned a javításra váró készülékedet. A munkájuk minőségében és a szerelők hozzáállásában szerintem biztosan nem fogsz csalódni. A készüléket pedig olyan lesz, akár újkorában. Ha pontosan ez az, amire vágysz, akkor ne várakozz sokat. Látogass el az üzletünkbe még ma vagy a holnapi nap folyamán!