Dagasztógép vásárlása mobilról, egyszerűen- Rdealer.hu

Szeretek mindent nagyon gyorsan, mobilról elintézni. Az internetes vásárlásaim alkalmával is a mobiltelefonomat részesítem előnyben, hiszen így bármikor, bárhonnan tudok rendelni. A laptopom pedig amúgy sincs minden egyes alkalommal kéznél, főleg, ha úton vagyok. Épp egy ilyen út alkalmával érkezett egy hívás a lányomtól, hogy elromlott a dagasztógép. Nem is késlekedtem, azonnal orvosoltam a problémát. Szerencsére az rdealer.hu mindig a könyvjelzők között van, így már nyitottam is a webshopot.

Emlékszem a napra, amikor rátaláltam az oldalra, akkor is konyhai eszközt vásároltam, egy robotgépet. Nem csupán minőségi termékek széles választékával kecsegtetnek, de még az árak is nagyon kedvezők. Olyan szuper konyhai gépeket és egyéb kiegészítőket találhatunk az rdealer.hu-n, mint amilyeneket a legminőségibb vendéglátóegységekben is használnak. Ez mindössze annak köszönhető, hogy a vállalat elsődleges célközönségét a vendéglátó egységek jelentik.

Öt csillagos dagasztógép a konyhánkban

Nagyon pozitívnak éltem meg azt a tényt, hogy tudom, hogy nagyon sok vendéglátós innen szerzi be a szükséges gépeket. Mindig jó betekintést nyerni egy számunkra ismeretlen szektorba, tájékozódni az árakról és arról, hogy pontosan miket is használnak. Még érdekesebb a tény, hogy egy ilyen oldalról tudunk mi is beszerezni dolgokat, melyekkel fel szeretnénk dobni otthonunkat. Nézzük például a dagasztógépeket!

Minőségi termékek, különböző űrtartalommal. Melyiket is válasszam? Az egészen kicsi 10 literestől a 33 literesig találhatunk ajánlatokat. Mivel mi nem nagyüzemben gyártunk sütiket és hasonlókat, így szerintem nekünk a 10 literes teljes mértékben meg fog felelni. Vadiúj gép, 1 éves garancia, méghozzá raktárról. Na szuper, akkor meg is találtam azt, amit kerestem, hiszen így pár napon belül nálam is lehet a kiválasztott termék és a hétvégi családi összejövetelre már meg is tudjuk sütni a dolgokat.

Nem is húztam tovább az időt, azonnal lecsaptam rá. Online viszont nem lehet megrendelni a terméket, itt kicsit másképp történik minden. Telefonon tudjuk felvenni a céggel a kapcsolatot egy megadott időintervallumban és így tudjuk leadni a rendelésünket a kívánt termék kapcsán. Szerintem ez egy nagyon jó módja annak, hogy pontosan tudjuk egyeztetni mindent és meg tudjuk beszélni a részleteket.

Elégedett vagyok a termékkel?

A telefonon történő egyeztetés is nagyon gördülékeny volt és minden felmerülő kérdésemre választ adtak. Megerősítették, hogy tényleg van készleten és minél hamarabb nálam lehet a termék. Tényleg egy héten belül nálam volt és hibátlan, tökéletes állapotban. A kommunikációval nem volt gond és minden úgy történt, ahogy és amiről én tájékoztatva lettem.

Összességében mindenkinek ajánlom ezt az oldalt, hiszen nem csupán kiváló árakkal párosított minőségi termékeket találunk itt, hanem egy szakértő csapatot is. Ügyfélközpontúság, precizitás és kiváló logisztika. Ha Te is szeretnél egy szuper oldalról rendelni, akkor ajánlom, hogy látogass el az rdealer.hu oldalra. Ne feledd el megtekinteni a dagasztógép ajánlatokat, garantálom, hogy tetszeni fognak!