Nagy bosszúságot okoz, ha hirtelen elromlik valami

Nemrég megadta magát a mobiltelefonom. Nagyon bosszantó volt, hisz épp úton voltam, nem tudtam elérni senkit, nem volt internetem, egyáltalán, mintha levágták volna a fél karomat. Persze tudom, hogy a ma embere szinte már függ a mobiljától, de ez nem feltétlenül igaz. Mert igenis vannak olyan időszakok, órák, napok, amikor én sem veszem elő a telefonomat. A családdal rendszeresen csinálunk offline napokat, ilyenkor az internetet sem használjuk és nem is hívunk fel senkit. De amikor dolgozik az ember, amikor úton van, akkor igenis fontos a mobil. Nagyon mérges voltam, de szerencsére estére megoldottam, ha csak átmenetileg is a problémát, ugyanis a SIM-kártyát áthelyeztem egy régebbi, még tökéletesen működő készülékbe.

Vannak azonban olyan nem várt dolgok, melyek otthonunkban történhetnek, és azonnal beavatkozást igényelnek. Például egy csőtörés. Vagy egy dugulás. Erről beszélgettünk nemrég az egyik barátommal egy kávé mellett és ő ajánlotta, hogy ilyen esetben a vizszereles.net a megoldás.

SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében – ezt kínálják ők és a hangsúly itt az SOS-en van. Hisz ha belegondolunk, hogy milyen károkat is elszenvedhetünk egy csőtörés esetén, nem beszélve az alsó szomszédokról, akkor bizony minden perc számít. Bár szerencsére a mi otthonunkban még semmilyen vízzel kapcsolatos probléma nem volt, azért elmentettem a vizszereles.net elérhetőségeit, mert jobb az óvatosság. Ezzel egy időben pedig a honlapjukat is felkerestem, hogy megnézzem, mi mindenben is kérhetjük a segítségüket.

A víz- és fűtésszerelési munkálatokat is elvégzik a vizszereles.hu szakemberei, ezen kívül pedig megoldják a dugulás elhárítását is. A dugulás nagyon veszélyes dolog egyébként, ezt tapasztalatból tudom. Hisz a legritkább esetben érkezik hirtelen, sokszor csak hónapok alatt alakul ki. Úgy, hogy közben észre sem vesszük. Először csak kicsit lassabban folyik le a víz a lefolyóban, aztán még lassabban és így tovább. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy már le sem folyik. Sokan ilyenkor a házi módszerekhez folyamodnak, csőgörényt alkalmaznak vagy mindenféle vegyszereket kevernek össze. Az interneten található receptek esetében nem árt a kritikus szemlélet, hisz sokszor akár veszélyes kotyvalékok is keletkezhetnek, melyek mérgező gázokat juttatnak a levegőbe, a folyadék pedig károsíthatja magát a vezetéket is. Ez pedig később sokkal nagyobb költségeket vonz maga után, mintha kihívtuk volna a viszereles.hu szakembereit. A szakmunkát szakemberre kell bízni, szerintem ez az alap.

SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében – tehát ők a vizszereles.net szakemberei, akik a csatornázásban is profik. Budapesten és egész Pest megyében elvégzik a szükséges javításokat, mindezt garanciával. Ami pedig szintén nagyon fontos, hisz hányszor hallottunk már olyat, hogy valaki szakembert hív, az időlegesen, átmenetileg megoldja a problémát, ki tudja, hogy milyen módszerekkel, aztán pedig eltűnik, nem veszi fel a telefont. Nos, a vizszereles.net szakemberei garanciát vállalnak a munkájukra, legyen az bármilyen feladat. Szerintem ez a mai világban nagyon fontos, mint ahogy a pontosság is. Ha szükséges, ha nagy a baj, akkor akár egy órán belül is a helyszínre érkeznek. Egyébként pedig egy előre megbeszélt időpontban. Pontosan, ami szintén az egyik kedvenc szavam. Hisz az idő pénz, ahogy mondani szokták. Az időt pedig be kell osztani.

Ezt tanultam meg egyébként a telefonos esetből is, hogy az idő nagyon fontos, és ha nincs telefonja az embernek, akkor meg különösen fontos.