Neked van otthon tiplid?

Gondolom, ahogyan a legtöbben, már te sem nagyon tudnád elképzelni a hétköznapokat mobiltelefon nélkül, ami alatt jellemzően az okostelefonokat értjük. Nekem például akad egy-két ismerősöm, akinek még a régi nyomógombos telefonjai vannak, de őszintén szólva egyáltalán nem ez a jellemző… az okostelefonok, lássuk be, határozottan meg tudják könnyíteni a mindennapjainkat, hisz több tucat olyan eszköz érhető el rajtuk, amelyeket annak idején még maximum külön tudtak használni az emberek, ma pedig ott van egy készülékben; ráadásul pillanatok alatt működnek, hiszen egy üzenet már rögtön ott lehet a fogadó félnél, míg pár évtizede egy táviratról ez közel nem volt elmondható. Ellenben természetesen megvannak a hátrányai is, hiszen azt beláthatjuk, hogy az emberi, közvetlen kapcsolataink már jóval kevésbé stabilak, annyira képes elvonni a telefon a figyelmünket egymásról…

Míg a mobilok a kapcsolatok stabilitását veszik el, van valami, ami nagyban segíti a különböző munkaanyagok egyben maradását egy-egy építkezésnél, és ez pedig nem más, mint a tipli! Bizony, egy-egy nagyobb munka jóformán elképzelhetetlen ezek nélkül az apróságok nélkül, és amilyen kicsik, olyan fontosak. Sőt, kisebb munkáknál is gyakori a használatuk, így mindenképpen érdemes otthon tartani belőlük néhányat, nehogy akkor érje az embert az a kellemetlen meglepetés, hogy nincs, amikor éppen a lehető legnagyobb szüksége lenne rá.

Mivel egy tiplinek gyakran nagy súlyt, felületet kell segítenie megtartani, mindenképpen érdemes figyelni arra, hogy jó minőséget szerezzünk be és használjunk. Nem túl drága elemekről van szó, így vélemények szerint semmiképp sem ezen célszerű spórolni. Nekem például van is egy szuper tippem a beszerzési helyet illetően, ahol teljesen egyértelmű, hogy a tiplik a fent említett kritériumoknak tökéletesen megfelelnek, ráadásul szuper, gyors webáruház – ez pedig nem más, mint a Csavar Holding! Ha láttál már bármilyen munkálatot, amihez tipli kellett, akkor szerintem nem is kell magyaráznom, hogy egy eredendően csavarokkal foglalkozó üzlet miért is forgalmaz széles választékban tipliket; merthogy a Csavar Holding fő profilja, talán nem túl meglepő módon, a csavarok gyártása és forgalmazása.

Itt persze felmerülhet benned a kérdés, hogy miért is foglalkozik egy cég majdhogynem kizárólag csavarokkal, hiszen első ránézésre semmi speciális nincs bennük. Csakhogy a Csavar Holding kiemelkedően jó minőségű termékeket gyárt és forgalmaz, ráadásul profiljukba tartoznak a festett csavarok is, amely számomra abszolút újdonságot jelentett a piacon! Így akkor is mindenképpen javaslom, hogy keresd fel őket, ha olyan helyre szeretnél csavart tenni, ami szem előtt van és az egyéb elemekkel harmonizáló színben keresnél csavart. Hidd el nekem, sokkal esztétikusabbá válik a végeredmény, mindenképpen érdemes benne elgondolkodni és akár tiplit, akár csavart, de a Csavar Holdingtól rendelni!

tipli