A konyhámat is mobilon terveztem meg

Pár hete vásároltam magamnak új telefont. Nem szeretem olyan gyakran váltani őket. Egyrészt nem szívesen adok ki ennyi pénzt egy egyszerű mobiltelefonra, másrészt pedig mindig annyira hozzászokok az előzőhöz és megszeretem, hogy nehezemre esik a váltás.

De most már elkerülhetetlen volt, hogy új telefon után nézzek. És milyen jól tettem. Nagyon-nagyon megszerettem az új telefonomat, szinte már mindent azon intézek és nézek meg, be sem kell kapcsolnom hozzá a laptopom.

Valamelyik este az ágyban fekve keresgéltem, milyen is legyen az új konyhabútorom, amikor ráakadtam erre az oldalra, ami nagyon sokat segített a választásban.

Nekem mindig is fontos volt az, hogy milyen a konyhám, milyenek a bútorok, milyen a színe, milyen az egész hangulata. Alapvetően sok időt töltök a konyhában, ha adódik rá lehetőségem, akkor minden na főzök valamit. Ezenkívül pedig persze többször is bemegy az ember a konyhájába kávét főzni, teát készíteni vagy bármi.

Számomra nagyon fontos, hogy világos legyen a konyha, és ezt még szeretem tetőzni világos falakkal, bútorokkal is. Sokan nem szeretik, mert a világos, szinte fehér bútorokat nehéz takarítani. Viszont számomra elképzelhetetlen, hogy egy sötét, tömör fából készült bútorokkal tele rakott konyhában főzzek nap mint nap.

Kaptam az oldalon hasznos tippeket azzal kapcsolatban, hogy miért is annyira fontos előre megtervezni a konyhát, és nem csak fejest ugorva az egészbe megvenni mindent, ami megtetszik, mondván, hogy majd lesz belőle valami. Észre se vettem, hogy ennyire telik az idő, de este körülbelül 3 órán keresztül biztos a cikkben olvasottak szerint elkezdtek tervezgetni, keresgélni a bútorokat. Végül úgy döntöttem kicsit még várok a felújítással és inkább készítettek magamnak egy olyan konyhabútort, ami tényleg az én ízlésemnek és igényeimnek megfelelően készül el. Hiszen egy konyhafelújítás, konyhabútor vásárlás egy hosszútávú döntést jelent, nem cseréli le az ember jó esetben minden második évben.

Elég sok más és más hasznos dolgot is olvastam az oldalon, amit nem árt figyelembe venni. Ezért, ha valaki most készül szintén vagy még csak gondolkodik, hogy belevág a konyhafelújításába, vagy egy teljesen új konyha létrehozásába, akkor javaslom neki, hogy olvassa el a cikket. Hasznos lesz.