Akár telefonról is tudok új motorgumit rendelni

Nagyon örülök, hogy a mai korban élek és van okostelefonom, mert már szinte mindent el lehet intézni ezeken a készülékeken keresztül. Nincs az a nyűg, mikor ismerősöktől kellett kérdezni például, hogy milyen terméket hol érdemes venni, és lutri volt, hogy valóban jó-e a hely vagy nem. Manapság már csak bepötyögöm a telefonomon a keresőjébe azt a dolgot, amire kíváncsi vagyok, és már kezdem is keresni. Illetve szerintem az is hasznos ebben a modern technikában, hogy egy adott oldalról mondjuk el lehet olvasni független vásárlók véleményét, és az alapján eldönteni, hogy szeretnénk-e onnan rendelni vagy sem.

Ugyanígy a telefonomon keresztül találtam rá a motortire.hu-ra, és motorgumi rendelés számomra már csak innen lehetséges. Ugyanis a motorozás nagy szerelmese vagyok, ezért időről időre el kell végezni ezt a szükséges feladatot. Ezen a weboldalon motorgumik óriási választéka található meg, így szerintem szinte lehetetlen, hogy valaki ne leljen rá a neki megfelelő darabokra. Ennek az oldalnak az üzemeltetője a Taylor Kft., Magyarországon az egyik vezető motorgumi, robogó gumi és autógumi forgalmazó. Ez a vállalat 2005-ben alakult, és 2008 óta foglalkoznak motorabroncsokkal, és azoknak a felszerelésével. Mivel jól felszerelt, korszerű műhelyük van, minden típusú motort elvállalnak előzetes bejelentkezés alapján.

Emlékszem, amikor először az oldalra látogattam, az ragadta meg a szemem, hogy az oldal tetején van egy motorgumi kereső. Ide részletes paramétereket lehet beírni, és ezek alapján le lehet szűkíteni a találatokat a nekünk megfelelő darabokra. Szerintem azért jó ez a lehetőség, mert alapjáraton a bőség zavara van, és ha nem alkalmazunk a keresésnél szűrőket, akkor könnyen belebonyolódhatunk a termékek széles tárházába.

Amikor nagyjából kigondoltam, hogy nekem milyen motorgumi is kellene, utána szerettem volna olvasni a szállításnak is, hiszen ez sem egy utolsó szempont. Nagyon reméltem, hogy van házhoz szállítás, mert nem örültem volna neki túlságosan, ha a nagy gumikat egyedül kellett volna hazacipelnem. No meg persze, ahogy a mondás is tartja, az idő pénz. Inkább hajlandó vagyok egy kicsit többet fizetni azért, hogy a termékeket az ajtómig hozzák el, mert nekem az többet ér. Szerencsére emiatt nem kellett aggódnom, ugyanis a motortire.hu-nál házhoz szállítási lehetőség van, még pedig a DPD futárszolgálat végzi el. A szállítás díja 2 000 Ft / csomag, amivel teljesen ki voltam békülve. Csak házhoz szállítási lehetőséget találtam az oldalon, úgyhogy igazából megspóroltak nekem egy kör gondolkodást.

Amikor végeztem a rendeléssel, kicsit körbe szerettem volna még nézni a motortire.hu-n. Így találtam rá a motorgumi szerelés fülre. Itt azt olvastam, hogy ha motorgumi szerelésről van szó, akkor azt nem érdemes otthon csinálni, kivéve persze, ha az ember rendelkezik egy komplett szerelőműhellyel. Hiszen egy magánembernek nincsenek olyan eszközei, amikkel a szervizt biztonságosan végre lehet hajtani, míg a motortire.hu csúcstechnológiás eszközökkel dolgozik annak érdekében, hogy maximális biztonságban legyünk a motorunkon. Gumiszerelésre akkor van szükség, ha a kell abroncscsere a gumi elöregedése kapcsán, illetve ha amiatt szükséges a gumicsere, mert hibásan kopott az abroncs stb., valamint természetesen akkor is, ha úgy érezzük, hogy bármilyen probléma adódott a gumiabroncsokkal.

A kiszállítás is meglepően gyorsan és zökkenőmentesen zajlott, aminek nagyon örültem, mert már nagyon érett egy gumicsere a motoromon. Mindezek alapján mindenkinek szívből tudom ajánlani a motortire.hu-t, mert tényleg nagyon profik.