Előszobafal – Előszoba falburkolat – Kerma Design falak

Elég komoly felújításokat terveztem az év első felére a lakásomban, aztán bejött a nagy igazság, hogy ember tervez, Isten végez és végül hiába találtam ki mindent, egy nagyobb kiadás miatt mégis csúszott a kezdés. Pedig mindent kinéztem előre: például az Előszobafal – Előszoba falburkolat – Kerma Design oldalról lett kiválasztva. De hiába, mert sikerült egyszerre összetörnöm a telefonomat és a laptopomat (mentségemre szóljon, hogy vétlen voltam az esetben), ezért a felújításra félre tett összeget máshová kellett átcsoportosítanom.

Nincs könnyű helyzetben az, aki ma új telefont akar vásárolni. Először is, az első nagy kérdés, hogy melyik nagy csapathoz akar valaki csatlakozni: elkötelezett alma rajongó, vagy teret ad a kis robotos operációs rendszernek is? Mindkét csoportnak megvannak a maga motivációi, kinek a racionalitás, kinek az árazás, kinek a presztízs. Én igyekszem általában megkeresni a legjobb ár-érték arányú opciót és ha úgy ítélem, hogy ebbe belefér az egyik almás opció, akkor leginkább azt szoktam preferálni. Azonban azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy manapság már nem csak ezek a szilícium-völgyi népek tudnak igazán remek minőségű és megbízható készüléket gyártani, hanem a konkurens gyártók is. Azok, akik azt gondolják, hogy ez nem így van, valószínűleg nagyon régen jártak mobiltelefon szaküzletben és a régi begyöpösödött véleményüket szajkózzák megalapozatlanul. Mert aki kicsit is tájékozott, az szerintem pontosan tudja, hogy ma már mindkét oldal képes ugyanazt a minőséget hozni, fej-fej mellett halad a küzdelem. A kérdés talán inkább csak az, hogy az adott évben éppen ki tud jobb ár-érték arányban új terméket piacra dobni. Na meg persze mindig ott lesznek azok, akik csupán a bizonyos körökben elvárt sztenderdek miatt választják az egyik márkát.

Hosszasan körüljártam a dolgot, mert én tényleg a legjobb opciót szerettem volna kiválasztani, pláne így, hogy egyszerre kellett mobilt és laptopot is vennem. Úgyhogy nem volt kecmec, végig jártam néhány mobil üzletet és kipróbáltam a kiállított darabokat, hogy melyiknek milyen a kamerája, a kezelő menüje és hasonlók. Végül úgy döntöttem, hogy számomra ideális választás lenne egy alma készülék, mert árban nem rossz és közben mindig látom, hogy a családtagjaim merre járnak.

Bár ez a döntésem azzal is járt, hogy a lakásfelújítás egy kicsit csúszott, összességében még jól is jártam, mert a kerma.hu oldalán nem változtak az árak a kihagyott hónapok alatt. Pedig ennyi idő múltán a legtöbb helyen beüthetnek komoly árnövekmények, főleg az utóbbi években. Előszobafal – Előszoba falburkolat – Kerma Design – ezen a téren viszont nem volt változás. Ismeritek egyébként az oldalt, a kerma.hu-t? Ha esetleg nem, néhány gondolatot most írnék róla.

A Kerma Design oldalán különféle burkolati elemeket lehet találni meglehetősen nagy választékban. Szerintem ez azoknak jó opció, akik a festésnél többre vágynak és be tudnak illeszteni ilyen extrább dolgokat is a lakás vagy ház dizájnjába. Nekem pontosan ezért volt szimpatikus az itt található kínálat, főleg az Előszobafal – Előszoba falburkolat – Kerma Design oldal kínálatának tekintetében.

Ebben a kategóriában leginkább műbőr fali paneleket lehet találni a kerma.hu-n, amelyeket nagyon jól lehet társítani más egyéb berendezési tárgyakhoz, mint mondjuk cipőtartók, vagy ülőkék, padok, esetleg akasztók. A feladat leginkább abban rejlik, hogy milyen párosításokat tud megálmodni a lakberendező. Átfutva a kerma.hu kínálatát ugyanis annyira sokféle lehetőség nyílik meg a szemünk előtt, hogy én kapásból ki is választottam vagy 5 egymástól teljesen eltérő burkolati elemet. Aztán a férjem persze segített eldönteni, hogy melyik legyen a befutó, de egyáltalán nem könnyű a választás egy ilyen széles tárházban.

Egy ilyen dísznek akkor lehet igazán létjogosultsága szerintem, hogy árban versenyképes tud maradni más, hasonló minőségű dekorelemekkel szemben. Amikor először végig néztem az előszobafal burkolatainak árait meglepődtem. De nem negatív értelemben, hanem abszolút pozitív értelemben véve. Mert hogy durván 50 ezer forint környékétől már annyira gyönyörű műbőr fali paneleket lehet kapni, mintha valamilyen exkluzív lakberendezési magazinból választottam volna ki. Ezt a hatást én ennek az összegnek nagyjából a triplájáért képzeltem volna – és a kerma.hu tökéletesen rácáfolt erre. Sőt! Még van olyan kiugró modell, ami alig 20 ezer forintért megvásárolható. Szuper modern, szuper dizájnos és remek előszobát lehet köré építeni – koncepcionálisan.

Egy ilyen műbőr fali panel a legtöbb esetben 150×75 cm méretű, de vannak ennél nagyobbak és kisebbek is. El tudok képzelni olyan formációt, ahol több ilyen elemet teszünk egymás mellé, de alapvetően annyira domináns egy ilyen panel, a színeknek és a formáknak köszönhetően, hogy egy kisebb helyiségben egy is kellően elégséges lehet. A színeket illetően egyébként szerintem mindenki megtalálhatja az ideális kombinációt, mert a rikító zöldtől kezdve, a pasztell színeken át a sötét és világos tónusok minden formájáig megtalálhatók fali elemek a kerma.hu-n. Közel 50-féle kész opció közül lehet választani a webshopban, de ez még közel sem az összes lehetséges opció. Hiszen pont ez a lényeg az egészben! Hogy lehetséges pusztán színmintákat vásárolni, amelyek alapján össze lehet állítani a helyszíni igényekre szabott műbőr falat. Tehát itt nem pusztán a késztermékek megvásárlására van lehetőség, hanem az egyedi elképzeléseket is profi módon valósítják meg.

Nekünk mondjuk nem kellett egyedit választani, mert a felsoroltak között is megtaláltuk a magunknak kedvezőt. Ami egyébként szimpatikus még ezen az oldalon, hogy ötleteket is találhatunk arra vonatkozólag, hogy hogyan érdemes kombinálni az elképzeléseket és hogy melyik fal egyébként milyen környezetben nézhet ki igazán jól.

Azt gondolom, hogy egy ilyen típusú bútornak számos előnye lehet. Az Előszobafal – Előszoba falburkolat – Kerma Design aloldal alján is lehet egy csomó tippet találni arra vonatkozólag, hogy miért is olyan jó dolog egy ilyen fali dekorációt alkalmazni. Például nagyon könnyű tisztán tartani – könnyebb, mint egyes falfelületeket. Éppen ezért tartósabb is, mint egy festett fal. Közben pedig nagyon egyszerű a rögzítése, mert egy-két speciális, de minden barkácsáruházban megkapható ragasztóval remekül lehet rögzíteni a falfelületekre. Közben pedig ahogy már korábban is említettem, remekül lehet együttesen berendezni vele az egész előszobát, mert jól kombinálható egy tükörrel, ülőkével, cipőtartóval, komóddal, vagy a kabátoknak való akasztókkal. Egyedül azt fontos a megrendelés előtt nyomatékosítani magunkban, hogy mivel egyedi termékekről van szó, nem pedig előre gyártott termékekről, ezért a legtöbb esetben 6-8 hetet kell várni, mire készen házhoz hozzák a kiválasztott fali elemeket.

Az Előszobafal – Előszoba falburkolat – Kerma Design oldalán tehát nagyon sok ilyen fali burkolat kapható, na meg persze a többi helyiségbe is érdemes itt körül nézni, ha valaki egyedi, különleges dekorelemeket keres az otthona díszítésére. Ha szeretnétek egyedi és tartós megoldást találni, akkor a kerma.hu-ra érdemes ellátogatni.