A telefon összekapcsolva MINDENNEL?

Kicsit későn kezdtem hagyni, hogy beszippantson az okoseszközök világa. Ahogy mást is mondjuk – hajlamos vagyok lemaradni a trendekről, de azért idővel felzárkózom… Ámulattal néztem egyszer, hogy a haverom felpattant egy bérelhető elektromos rollerre, és azon volt egy panel, vagy micsoda, ott elől, amibe beilleszthető volt a telefonja. Talán ez volt az a pont, amikor megértettem, hogy ez lesz a kulcs mindenhez a jövőben, és még inkább ebbe az irányba fogunk haladni a technológiai fejlődésben. Mobiltelefonnal fizetünk a boltban, stb.

Azóta viszont annyira büszkén léptem a felvilágosultság útjára, hogy bicikliből is már elektromosakat kezdtem nézegetni. (Bár mióta megtaláltam egy MotorBolt nevű shopot, vannak más opcióim is, úgy érzem, mert ez a hely pont az ilyen innovációk birodalma…) Valahogy így indult: elektromos bicikli ztech – és erre a keresésre aztán kijött egy olyan webshop webcíme tehát, mint a motorbolt.co.hu. Az e-robogók szerintem a legeslegjobb kompromisszum a fővárosi közlekedésben – bár még mindig inkább a bicikli irányába húzok, személyes okokból, de iménti megjegyzésem jó tipp lehet, általánosságban. Lehet a robogóval haladni mindenhol, fürgén gyors, de sokkal dugó-állóbb, mint egy nagy jármű, értelemszerűen. Egy olyannak, amit épp néztem – mert nekem az elég lenne -, a végsebessége 25 km/h. A motorbolt.co.hu-ból minden rendelhető hozzá, például bukósisak is. És mondja egy ismerősöm, akinek már van e-robogója, hogy a napi rutin teljesen megváltozik általa. Hirtelen mobilisabbak leszünk, lerövidülnek az utak és ráadásul mindez úgy, hogy a tömegközlekedéshez sem kell igazodnunk. A robogó tehát szintén egy jó megoldás.

De van még egy dolog, amire utaltam már az ” elektromos bicikli ztech ” címszavakkal. Ez egy Camp Ztech elektromos bicikli. Imádom, hogy régies megjelenése van, de ez is trending lehet. Ma már nem az a divat, ami A DIVAT éppen, hanem az a trendi, hogy alakíts ki egy egyéniséget. A kerékpárral olyan helyen is tekerhetek, ahol robogóval menni nem lehet, és például, ahol élek sokkal, jóval több hely van elzárva a hagyományos közlekedéstől. Szóval van opcióm most igazán, hogy kitaláljam ezeket – hála a motorbolt.co.hu-nak. Ez a bicikli pont úgy menő, hogy nem akar túl menőnek látszani. Nem tudom róla levenni a szemem, annyit nézegetem, de még elválik, hogy mit veszek… Ebben a shopban megtalálok mindent, ami csak szóba jöhet, szóval nagy szerencsém volt.

Ne féljetek haladni a korral, de mindig fontosabb, hogy a magatok útját járjátok! Ez a tökéletes egyensúly.