Nem volt nehéz megtalálni a legjobb ráülős porszívót

Én komolyan mondom, hogy nem tudom, egyesek hogy képesek minimális telefonhasználattal élni: sajnos én enélkül lassan elképzelni sem tudom az életemet. Ezzel nem azt mondom, hogy függő lennék, mert közel sem, sőt nagyon sokat fizetnék, ha megtehetném, hogy letegyem ezt az átkozott kütyüt a kezemből, de egy szálláshelyen voltam, mondhatni, a fő ügyintéző – rengeteg apró-cseprő, vagy épp nagyobb volumenű dolgot rám sóztak. Igazából szerettem, bár gyakran azért fárasztott a folyamatos pörgés, kommunikáció és persze a felelősség sem volt elhanyagolható tényező, de azt azért meg kell jegyeznem, hogy meg is fizetik a munkámat – máshogy nem is vállaltam volna. A szálloda elég hagyományos, már-már klasszikus stílust képviselt: elképesztően sok kárpit, szőnyegek mindenhol, amiknek a tisztításával, tisztán tartásával meggyűlt a bajunk és nem egyszer ezek miatt lógtam rengeteget a telefonon, elvégre koszosan nem maradhattak. Lassan az addig bérelt gépeink sem bizonyultak már megfelelőnek és váltásra kényszerültünk: addig nem tudtuk, hol lenne a legjobb körülnézni, amíg egy szőnyegtisztításra szakosodott ismerősömtől meg nem kaptam üzenetben a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/raulos-porszivo linket.

Mivel az idő és mindenki idegrendszere is sürgetett, azonnal el is kezdtem megnézni a Greenway Magyarország weboldalához tartozó linket – ki tudja? Hátha valóban ez lenne a tökéletes választás! A linkről végül megtudtam, hogy a ráülős porszívójuk, ami bérelhető volt – nekünk pedig ilyenre volt szükségünk a sok és makacs felülettípus miatt. A weboldalon nagyon magas hatásfokot ígértek hozzá többfajta felületen is, illetve azt is kiemelték, hogy ennek használatával más termékekhez képest sokkal jobb levegőminőség érhető el a használt területeken. Speciális kialakítással rendelkezik, két hengerkefével, amelyek nem csak, hogy ellentétes irányba forgathatóak, de vákuummal is ellátták – ennek köszönhetően a kis szennyeződések mellett a nagyobbak sem jelentenek problémát, ami azért egy ilyen jellegű helyen tényleg az elsődleges szempontok közé tartozik. Mindemellett speciális, digitális szerkezettel rendelkezik, ami annyit jelent, hogy a kezelőnek kevesebbet kell a géppel foglalkoznia, sokkal könnyebb az ezzel történő takarítás mint más típusokkal; a különleges kialakítás ahhoz is hozzájárul, hogy a motor kímélve legyen, így kisebb az esély a motorhibákra is.

Egy úgynevezett “TASKI-technológiával” is működik, ezt külön kellett szabadalmaztatni. Ahogy már előbb is említettem, emellett a gép mellett sokkal jobb a várható levegőminőség, ez pedig ennek köszönhető, mert speciálisan kerül kialakításra a légáramlás is – illetve a várható hangok is minimalizálódnak a zajszűrés miatt. Ellátható még HEPA szűrővel is, ez szintén a légminőség biztosítását szolgálja.

A gépet kezelők dolgának megkönnyítése miatt kifejezetten figyeltek arra is, hogy az ülés ideálisan legyen kialakítva, minél könnyebben lehessen fel- vagy éppen leszállni. Persze mindig vannak olyan helyek is, ahova egyszerűen nem lehet bejutni géppel, vagy csak nagyon körülményesen, így azokhoz a területekhez kézieszközök kellenek – nos, a tervezők erre is gondoltak! A Greenwaynél bérelhető, a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/raulos-porszivo link alatt található gépnél nagyon előnyös tulajdonság, hogy rendelkezik a kéziszerszámokkal, így, ha a gép körzetében, 3-6 méteren belül szükséges takarítani kisebb felületet, az is könnyű szerrel megoldható. A kényelem érdekében a kormány és az ülés is speciális, ergonomikus kialakítást kaptak.

Végül nem is hezitáltunk sokat, rögtön felkerestük a céget – hát, nem bántuk meg! Nagyon előnyös bérlési lehetőséget, illetve konstrukciót kaptunk, jobban nem is kívánhattunk volna. Azóta eme jó döntésünknek és persze barátomnak köszönhetően az egész szálloda folyamatosan ragyog, amit a vendégeink is észrevettek!