Tudtad, hogy már mobiltelefonról is ki tudod nyomtatni a dokumentumokat?

A mobiltelefonos nyomtatás már egy jó 5 éve létezik, mégis nagyon kevesen használják ezt a funkciót, mert sajnos nem minden nyomtató tud ilyen módon kommunikálni a telefonokkal.

A legtöbb nyomtató teljesen klasszikus módon működik, kell egy kábel, amit bedugunk a nyomtatóba, a másik végét a gépbe tesszük és a szokásos módon átküldi a nyomtatni való dokumentumokat.

Vannak viszont olyan nyomtatók, amik wifi jeleken keresztül vagy esetleg bluetooth jeleken keresztül kommunikálnak, ezeken pedig lehetséges telefonról nyomtatni.

Sokan vagyunk, akik már csak akkor használjuk a gépeket, amikor a telefonunk nincsen a közelünkben, vagy kéynelmesen szeretnénk dokumentumokat szerkeszteni.

Sokan már ezt is tableteken vagy telefonokon intézik, mert meg lehet tenni, csak nem olyan kényelmes, mint egy nagyobb képernyőn, egeret és rendes billentyűzetet használva.

Ha kapunk egy e-mailt, azt is telefonon nézzük meg, és ha ki akarunk nyomtatni valamit, kellemetlen bekapcsolni a gépet, összekötni a nyomtatóval, majd várni, sokkal gyorsabb, hogyha csak megnyomjuk a telefonon a nyomtatás gombot és már meg is vagyunk.

Hogyha van egy nyomtatónk, ami erre is képes, akkor sokkal kényelmesebben ki tudjuk nyomtatni a dokumentumainkat.

Én, amikor a nyomtatómat vettem, direkt olyan modellt választottam, ami képes a telefonommal kommunikálni, így sokkal gyorsabban tudom intézni a dolgaimat. De sajnos ez már egy régebbi modell, így tonert nagyon nehezen lehet szerezni hozzá mostanában. Sok üzletben kerestem, de nem sikerült találnom.

Azoknak, akik hasonló problémával küzdenek, ritkább a nyomtatójuk, ajánlom a nyomtatoalkatresz.hu/toner oldalt.

Itt szerintem az összes nyomtatóhoz lehet alkatrészeket találni, míg a legtöbb boltban csak a legnépszerűbb modellekhez tartanak. Nem csoda, hiszen a népszerűtlenebb, vagy ritkább modellek kiegészítőire nincsen kereslet, ha elviszik azt a pár darabot, ami raktáron volt nekik, sokkal tovább tart újratölteni a készletet.

A nyomtatoalkatresz.hu/toner oldalon viszont majdnem minden modellhez lehet kapni alkatrészeket és utántöltőket. Az én nyomtatómhoz is árulnak, szóval szerintem mindenki talál itt olyat, ami neki kell. A keresés is egyszerű. elegendő csak beírni a nyomtató típusát, vagy ki kell választani a listából és már fel is ugrik egy kis kép az adott nyomtatóról, így egyből megbizonyosodhatunk arról, hogy a jó típust választottuk. Ezek után pedig ki tudjuk választani, hogy mit szeretnénk venni.

Nem csak alkatrészeket lehet itt venni, de különleges papírokat is árulnak, így például nyomtathatunk fotókat otthon is.

Sokszor vannak mennyiségi akcióik, ezeket érdemes kihasználni, mert sokat lehet velük spórolni. Amúgy is nagyon szeretek tőlük rendelni, mert ingyenes és nagyon gyors a szállítás, nem kell sokat várnom, hogy megkapjam a terméket.

Szerintem nagyon jól felépített kis webshop, nagyon sok márkához árulnak alkatrészeket, így ha valaki arról panaszkodik nekem, hogy nem tudott patront venni a nyomtatójába, mindig ide irányítom, mert szerintem ha itt nem talál, akkor sehol sem lehet már kapni.