Mobilról is böngészheted ezt a szuper segítséget a cégalapításhoz

Ma már a mobilunk nélkül szinte nem is tudnánk létezni. Bevallom, az év nagy részében tőlem is mindig karnyújtásnyira van az okoskészülékem, ugyanakkor vannak olyan időszakok, amikor nem olyan fontos, hogy instant elérhető legyek, ilyenkor pedig igyekszem kerülni a képernyőket, amennyire csak lehet. A mobilok terén egyébként kifejezetten válogatós vagyok, mert nem szeretem sűrűn cserélgetni az adott modellt, inkább annak a híve vagyok, hogy jó pár évre érdemes beruházni egy eszközre. A tárhellyel is úgy vagyok, hogy inkább legyen több, mint kevesebb – sajnos régen előfordult az, hogy inkább az olcsóbb modellt választottam, és egyfolytában azzal bajlódtam, hogy törölgessem a dolgokat a telefonomról, mert folyamatosan kaptam az értesítést, hogy nincs elég szabad memória (ja, és persze nem is volt bővíthető, mint ahogy az általában lenni szokott).

Amit viszont például az a mobil is tudott, mégpedig nagyon jól: a Gross Office oldalát mindig probléma nélkül betöltötte. Egy időben pedig kifejezetten gyakran látogattam ezt a szuper jó website-ot, ugyanis segítségre volt szükségem a cégmódosításhoz, a kollégáim pedig őket ajánlották e célból. Igazából már maga a weboldal tök informatívnak bizonyult, aminek nagyon örültem, noha nem voltam kezdő a témában, hiszen már egy ideje cégtulajdonos voltam, nem friss cégalapító. Ugyanakkor fontos tudni, hogy őket sem hagyja cserben a Gross Office: akkor is bátran fordulhatsz ehhez a profi csapathoz, ha leendő cégalapító vagy, sőt, még székhelyszolgáltatást is tudsz náluk igényelni – és érdemes is, ugyanis nagyon kedvező áron tudod mindezt megtenni. Nem tudod pontosan, mivel jár a cégalapítás vagy mennyi lehetőséget tartogat a székhelyszolgáltatás? A weboldalon minden fontos infót megtalálsz, de ha még bármi kérdésed maradna, a különböző elérhetőségeiken megtalálod a szakértőket. Az én vállamról mindenesetre még tapasztalt cégvezetőként, nem újdonsült cégalapítóként is nagy terhet vettek le, ezért egy pillanatra sem bántam meg, hogy őket választottam. Az újlengyeli lehetőségről pedig tőlük értesültem először: ez a Pest megyei település abban a legkülönlegesebb, hogy ha a céged székhelye ott található, akkor mentesülsz az iparűzési adó fizetése alól. Ha ezt hamarabb tudom… Biztos vagyok benne, hogy sokatoknak felkelti majd a figyelmét ez az információ, az iparűzési adó mértéke ugyanis nagyon nem mindegy! Főleg egy friss vállalkozásnál minden pénz számít, így érdemes keresni minden lehetőséget, ahol kicsit visszavehettek a költségekből.

Remélem, hogy a kis beszámolóm után más is kedvet kap a Gross Office szolgáltatásaihoz, szerintem tényleg érdemes a bizalmat beléjük fektetni, legyen szó cégalapításról, -módosításról vagy székhelyszolgáltatásról. Ez utóbbira ráadásul pénzvisszafizetési garanciát is nyújtanak, ha valaki hatvan napon belül úgy érzi, hogy nem elégedett a szolgáltatással.