Újabb telefonos böngészés, most elektromos fűtés volt a terítéken

A múltkor gázpalackokat kerestem, most meg elektromos fűtés volt a terítéken. Ha valamiről információkat szeretnék, akkor az nem ér rá később. Ha valami érdekel, azt ott és akkor azonnal tudni akarom. Így kötöttem ki az elekromospadlofutes.info oldalon.

Csak egy kósza ötlet volt a zuhany alól a hideg csempére kilépve, hogy elektromos fűtés kellene a fürdőbe. Úgy gondoltam, hogy az mindent megváltoztatna.

Reggel amúgy is nagyon nehezen kelek, akkor pedig valamiért mindent hidegebbnek érzek, hiába megy a fűtés is. A szokásos nehéz készülődés után, mikor a meleg zuhany alól kilépve a talpam a hideg csempéhez ért, úgy döntöttem, hogy ez nem maradhat így tovább, nekem padlófűtés KELL.

Természetesen azonnal rákerestem a lehetőségeimre és rengeteg hasznos információt találtam. Az elektromos fűtés szereléséről, az előnyeiről olvastam cikkeket és blogokat, majd rátértem a dolgok anyagi vonzatára. Persze, valami irányárat találtam, de szerencsére nem is kellett ezzel sokat számolnom, mert egyből tudtam visszahívást is kérni.

Szeretem, amikor egy cég komolyan veszi az érdeklődőket! Még aznap délután sikerült is beszélnem a kivitelező cégtől valakivel, aki készségesen válaszolt minden felmerülő kérdésemre és mindenben a segítségemre volt. A pontosabb adatok birtokában pedig készítettek nekem egy személyre szóló ajánlatot, ami elég kedvező volt ahhoz, hogy neki is lássanak a telepítésnek.

Hamar be tudtak iktatni engem is az ügyfeleik közé, így a munkálatok el is kezdődtek. Mivel egyelőre csak a fürdőszobában szerettem volna elektromos padlófűtést, így hamar meg is voltak vele.

Talán később máshova is szereltetek, egyelőre viszont elég volt csak ide, máris sokkal jobban indulnak a reggeleim.