A mobiltelefonom segítségével böngésztem varrógépeket

Ma már a mobiltelefonunknak köszönhetően az interneten minden információ a rendelkezésünkre áll. Pont ezt használtam ki akkor, amikor a Brother varrógépeknek akartam utánaolvasni vásárlás céljából. Nem tettem mást, csak beírtam a keresőbe a következőket: Brother varrógép – Varrógépek – Varrógépguru. A mobiltelefonom már ki is dobta a megfelelő találatokat. A varrogepguru.hu oldalán olvastam, hogy a Brother varrógépek egy családi vállalkozásból nőtték ki oda magukat, ahol ma tartanak, így elfoglalva méltó helyüket a szakmában. Varrógépeik nagyon jó minőségűek, az egyik legjobbak ár – érték arányban a piacon. Azoknak is ajánlják, akik akár napi szinten is használják ezeket a gépeket.

Ahogy egy kicsit jobban lejjebb görgettem a Brother varrógép – Varrógépek – Varrógépgurunak az oldalán, láttam, hogy a jobb alsó sarokban van egy élő chat lehetőség, ahol feltehetjük a kérdéseinket a munkatársaknak, akik aztán rövid időn belül válaszolnak is nekünk. Így sokkal gyorsabb választ kaphatunk, mint mondjuk, ha e – mailt írnánk. Én mindig nagyon örülök, ha van ilyen lehetőség egy cégnél.

Ha mégsem az élő chatban szeretnénk feltenni a kérdésünket, az oldal alján megtalálhatjuk a varrogepguru.hu e – mail címét, illetve egy telefonszámot is, ha éppen ezt részesítjük előnyben. Mivel nagyon megtetszett a weboldal, úgy döntöttem, hogy feliratkozom a hírlevelükre, amit szintén az oldal alján lehet megtenni. Így nem maradok le az újdonságokról sem.